İletişim: 0534 969 48 52

Diyetisyen Nur Sert, ‘Sürdürülebilir Sağlıklı Beslenme ile Yaşam Kaliteni Arttırmak Senin Elinde’ mottosuyla sağlıklı yaşam sürmek ve kilo vermek isteyenlere danışmanlık yapıyor.

Sarıyer Merkez'de Nur Sert Sağlıklı Beslenme ve Diyet Merkezi'nde hizmet veren genç diyetisyen, akademik alandaki başarısıyla da dikkat çekiyor. Sert, 2017 yılında İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden onur belgesi ile mezun oldu.

Kariyeri akademik başarılarıyla dolu

Sarıyer Posta Gazetesi'ne konuşan Sert, "4 senelik eğitim hayatımın yanı sıra Işık Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü’nden 2021 senesinde bölüm üçüncülüğü ile mezun oldum. Eğitim hayatım boyunca özel klinik ve özel hastanelerin yanı sıra okullarda ve sağlık ocaklarında da stajyer olarak görev yaptım, tecrübeler edindim. Üniversite eğitimi süresince Medipol Hastanesi ve Özel Atlas Hastanesi’nde onkoloji, poliklinik ile dahiliye bölümlerinde yetişkin beslenmesi üzerine, Medipol Mega Hastaneler Kompleksi ve Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çocuk beslenmesi üzerine, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Doğa Koleji’nde catering firmalarının görevlendirmesi ile toplu beslenme sistemleri üzerine stajlarımı başarı ile tamamladım. Ayrıca diyabet diyetisyenliği, sporcu diyetisyenliği, bariatrik cerrahi diyetisyenliği, moleküler beslenme diyetisyenliği, obezite diyetisyenliği kursları başta olmak üzere birçok eğitim ve kurslara katıldım" ifadelerini kullandı.

Birçok alanda hizmet veriyor

Verdiği hizmetleri anlatan Sert, "Kilo verme, kilo alma, çocuk beslenmesi, gebelik ve emzirme dönemlerinde beslenme, diyabette beslenme, insülin direncinde beslenme, tiroid hastalıklarında beslenme, sindirim sistemi rahatsızlıklarında beslenme, kolesterol hastalıklarında beslenme, kalp ve damar hastalıklarında beslenme, polikistikover sendromunda beslenme gibi birçok konuda danışmanlık yapıyorum" diye konuştu.

Merkez Mah. Yar Sk. No:2 Kat:3 Sarıyer

Instagram: dyt.nursert

Facebook:Diyetisyen Nur Sert

SARIYER POSTA