Özel tarifli domates sosunun yayıldığı incecik pizza hamurunun çıtırlığına tat katan, taze sebzenin, çeşit çeşit peynirin, tavuk, et ve deniz mahsulünün sihirli karışımlarıyla doyumsuz lezzetler sunan The Upper Crust, hem sağlığına hem de damak tadına düşkün pizza tutkunlarının vazgeçilmezi oldu.

Maslak, Bebek ve Beşiktaş’ta olmak üzere İstanbul’da 3 şubesi bulunan The Upper Crust, birbirinden lezzetli 42 çeşit pizzası ve lezzetli lahmacunu ile Maslak’a lezzet katıyor.

“İşimize çocuğumuz gibi bakıyoruz”

İşletme ile ilgili bilgiler veren Koray Berberoğlu, “Upper Crust’ın anlamı yüksek tabakadır. Amerika’da kurulmuş bir firmadır. Türkiye’de 10 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Mert Yılmaz, Muzo Berberoğlu ile birlikte 3 ortağız. Maslak şube ortağımız Sinan Uycan. İstanbul’da 3 şubemiz bulunuyor. Henüz kesinleşmiş bir şey olmamasına karşın yeni yatırımlar yapmayı düşünüyoruz. Özellikle Asya yakasından çok büyük talep var. Franchising vermiyoruz. Tüm şubeleri kendimiz açıyoruz. Eğer yine bir yatırım olursa bunu kendimiz yaparız diye düşünüyorum. Çünkü bu işe biz çocuğumuz gibi bakıyoruz. Hepimizin farklı farklı meslekleri var. Fakat Upper Crust, bizlere ayrı bir haz veriyor. Bizim için çok ayrı bir yere sahip” dedi.

“İnsanlara gerçek çıtır pizzayı tattırmak istiyoruz”

The Upper Crust’ın misyonunu anlatan Berberoğlu, “Misyonumuz daha fazla şube açıp fazla para kazanmaktansa, kaliteli ve iyi ürünü doğru noktalara en kısa zamanda ulaştırmak ve insanlara gerçek çıtır pizzayı tattırabilmek” şeklinde konuştu.

Geniş ve lezzetli menüsü ile konuklarını bekliyor

The Upper Crust’ın geniş menüsü hakkında konuşan Berberoğlu, “Peynirli ve pepperonili dilim pizzalarımızın yanı sıra her gün değişen günün dilimi ile tüm pizzalarımızı denemeniz mümkün. Dilim pizzanın size yetmeyeceğini düşünüyorsanız hem tek başına yemek hem de paylaşmak için 37 cmlik Large ve 47 cmlik X-Large pizzalarımızdan deneyebilirsiniz. Sizin için hazırladığımız ve her birinin ayrı bir hikayesi olan 42 çeşit pizza seçeneğinin yanı sıra kendi pizzanızı kendiniz hazırlayabilirsiniz. Misafirlerimiz öğle arasında gelip bir dilim pizza ve yanında içecek tercih edebiliyorlar. The Upper Crust’ın başlangıç menüsü de oldukça iddialı. Özellikle lazanyamız büyük ilgi görüyor. Sadece bizim yaptığımız ve tarifi bizde gizli beşamelli ve ıspanaklı bir ürünümüz var. Bunların dışında sarımsaklı ekmek, el yapımı tiramisu, cheesecake mevcut” diye konuştu.

“Az maliyet, üstün kalite ile hizmet veriyoruz”

“Upper Crust’ın olmazsa olmazı her ürünümüzün günlük ve taze olmasıdır” diyen Berberoğlu, “Her gün yenilenen mutfak trendlerine karşı durağan kalmayıp çağa ayak uydurmaktır. Bunların dışında her kesime ve her türlü damak tadına sahip insanlara hitap edebilmektir. Ayrıca ürünlerimizin en üst kaliteye sahip olmasına da büyük özen gösteriyoruz. Kullandığımız peynir bize özel Afyon’da üretiliyor. Domateslerimiz Çanakkale’den getirtiliyor. Her ürünü üretim merkezinden almaya özen gösteriyoruz. Tüm bunları ele aldığımızda mevcut piyasa koşullarına göre en az maliyetle konuklarımızın karşısına çıkmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

3 şubesi ile İstanbullulara hitap ediyor

Paket servisi hizmetlerinin olduğunu söyleyen Berberoğlu şunları söyledi: “Ağırlıklı olarak bulunduğumuz Maslak bölgesinde paket servisi hizmetimiz bulunuyor. Bebek’teki şubemizde konsept biraz daha farklı. Orada restaurant bölümüne gidip pizzanın yanında alkollü içecek siparişi verebiliyorsunuz. Beşiktaş’taki şubemiz ise genellikle paket servisi üzerine hizmet veriyor. Paket servisinde ısıtmalı paketler kullanıyoruz. Bu sayede hem daha sıcak hem de hızlı bir şekilde siparişleri ulaştırıyoruz.”

Maslak Atatürk Oto San Sitesi 11. Sk No: 367

İletişim: 0212 276 19 00

Bebek Küçük Bebek Cad. No: 6

İletişim: 0212 265 02 66

Beşiktaş Yıldız Mah. Çırağan Cad. No: 35

İletişim: 0212 227 52 27

İnstagram: uppercrusttr

Twitter: UpperCrustTR

Facebook: @TheUpperCrustTR

Online Sipariş: www.uppercrustturkiye.com