14 Şubat günü Sarıyerlilerin hizmetine açılacak olan Anes Antik Cafe Bar’da açılış nedeniyle tatlı telaş yaşanıyor. Açılış öncesi mekânı sürpriz bir şekilde ziyaret eden ünlü sanatçı Erol Büyükburç tatlı heyecana ortak oldu.


2Eşsiz Boğaz manzarası ile Sarıyerlilerin en tercih edilen mekânları arasında girmeyi hedefleyen Anes Antik Cafe Bar, 14 Şubat’ta Maden Mahallesi Kilyos Caddesi No: 137 Sarıyer adresin'de açılıyor. Yaklaşık 3 aydır hizmette olan mekânda açılış hazırlıkları sürerken, bugün sürpriz yaparak mekanı ziyaret eden ünlü sanatçı Erol Büyükburç, mekanı beğendi. Mekan’da özel bir gece ile hayranlarıyla buluşacak olan ünlü Sanatçı Erol Büyükburç, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Sarıyerli kimliğine vurgu yaptı. Kendisin de Sarıyerli olduğunu ve Sarıyer’de evlerinin bulunduğunu ifade eden Büyükburç, “Her şeyden önce ben Sarıyer’i çok seviyorum. Ben kendimi buraya ait his ediyorum. Benim Sarıyer’de evlerim var. Sarıyer’de böyle eşsiz mekânların açılması bizle için önemli. Mekanın atmosferi güzel. Burada yakın bir tarihte sahne alacağım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

43 ay önce faaliyete geçen Anes Antik Cafe Bar, yöresel tatlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. En çok tercih edilen ise sadece belli bölgelerde yetişen Kanlıca Mantarı oluyor.

3 bölmeden oluşan Anes Antik Cafe Bar, tasarımıyla her kesime hitap ediyor. Giriş bölümünde oyun yeri, müşterilerin eşsiz boğa manzarası eşliğinde dinlenebilecekleri bölümde oluşan mekânda son bölüm ise gençler için tasarlanmış durumda.

Hasta sonları canlı müzik yapılacak olan mekân ayrıca uygun ve yöresel kahvaltısıyla da müşterilerini ağırlamayı bekliyor.


Bilgi:


Maden Mahallesi Kilyos


Caddesi No: 137 Sarıyer


0212 342 00 14- 0535 349 00 14