Organik beslenmeye özen gösterenlerin vazgeçilmezi haline gelen Taze Mutfak, doğal ürünlerin sergilendiği etkinlikte üretici ile tüketicileri bir araya getirdi.

Yapılan etkinlikle ‘bahara merhaba’ diyen Taze Mutfak, farklı bölgelerden gelen doğal ürünleri tüketicilerle buluşturarak, konukların üretim aşaması hakkında bilgilenmesini sağladı. Organizasyonda, ekşi mayalı ekmek atölyesinden kombu çayı yapımına, yaz aylarında aromaterapi yağlarının kullanımından ketojenik beslenmeye ilişkin birçok konu ele alındı.

“Yabancılaşmayı aradan kaldırmak istiyoruz”

Etkinlik ile ilgili Sarıyer Posta’ya açıklamalarda bulunan işletme sahibi Bahar Omur, “Burada sergilenen ürünlerin tamamı ya doğal analizli ya da organik sertifikalı. Bu etkinliği yapmamızın temel amacı ise tüketicilerin üreticilere kafalarındaki soruları sormaları ve yiyeceklerin üretim biçimleri ile ilgili bilgi almaları. Ayrıca biz tüketicilerin ürünlere karşı yaşadıkları yabancılaşmayı aradan kaldırmak istiyoruz. Yani ne kadar emek veriliyor ve ne şekilde üretiliyor onları görmelerini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Poligon Mah. Poligon Cad. No 2A İstinye

İletişim: 0532 318 12 05