Maslak Atatürk Oto Sanayi’de faaliyet gösteren Ar’Dent Garage, boyasız göçük onarımı, mikron boya, pasta-cila ve kaporta tamiri üzerine hizmet veriyor.

Hizmet kalitesinden ödün vermemek için bakım-onarım, müşteri ile ilişkiler ve iş takibi içerisinde birebir yer alan Ar’Dent Garage’ın ortakları Ahmet İşbilir, Serkan Sümer ve Galip Yavuz, başarılarının sırrını şöyle özetliyorlar: “Firma olarak herhangi bir eleman kullanmıyoruz. Müşterilerimiz ile birebir biz ilgileniyoruz. Bu yüzden sunduğumuz kalitenin ve araç sahiplerinin memnuniyeti artıyor.”

5 yıllık tecrübeleri ile hizmet veriyorlar

Ar’Dent Garage ve verdikleri hizmetler hakkında bilgiler veren Serkan Sümer şunları söyledi: “1 yıl önce hizmete girdi. Galip Yavuz, Ahmet İşbilir ve ben Serkan Sümer olarak 3 ortak yaklaşık 5 yıllık mesleki tecrübemiz ile hizmet sunuyoruz. Ağırlıklı olarak boyasız göçük onarımı yapıyoruz. Bunun yanı sıra mikron boya, pasta-cila ve kaporta tamiri hizmeti de veriyoruz. Uzmanlık alanımızda yer alan konular ile bizler ilgilenirken, bunların dışında kalan bakım-onarım konularında da anlaşmalı olduğumuz firmalar gerekli işlemleri yapıyor.”

Ar’Dent Garage’da aracın orijinalliği bozulmuyor

Araçların orijinalliğini bozmadan bakım-onarım yaptıklarını söyleyen Sümer, “Otomotiv sektöründe aracın değerinin düşmemesi için sıkça kullanılmaya başlanan boyasız göçük düzeltme yöntemini Ar’Dent Garage olarak kullanıyoruz. Araç sahibinin bu yöntemi kullanan firmaları tercih etmesinin yanı sıra sunduğu hizmetin kalitesine de büyük önem veriyor. Bu kapsamda firma olarak kendimize son derce güveniyoruz ve iddialıyız. Ayrıca halk arasında ‘hile’ olarak lanse edilen mikron kaporta hizmeti de sunuyoruz. Yani orijinalliği bozulmadan, fabrika ayarlarında bakım-onarım yapıyoruz. Burada kesinlikle ne bir hile ne de müşteriyi mağdur edecek bir işlem yapmıyoruz. Biz aracın orijinalliğini kaybetmeden, ilk fabrika çıkışlı haline getiriyoruz” dedi.

Sümer’den araç sahiplerine hayati tavsiyeler

Araç sürücülerine güvendikleri servislere gitmesi yönünde tavsiyede bulunan Sümer, “Araç sürücülerine vereceğim en önemli tavsiye ne en pahalı ne de en düşük fiyatı veren işletmeler üstün kaliteli hizmet verir. Dikkat edilmesi gereken en önemli husus yapılan işin kalitesi. Bu konuda da Ar’Dent Garage olarak kendimize güveniyoruz. Göçük onarımın fiyatı hasara ve arabanın modeline göre değişkenlik gösteriyor. Firma olarak aracın aldığı hasarı, kullanılacak malzemeyi ve yapılacağı süreyi göz önünde bulundurarak fiyat veriyoruz. Bu yüzden arabasına bakım-onarım yaptırmak isteyen vatandaşlar bildikleri ve güvendikleri yerleri tercih etmeliler” ifadelerini kullandı.

Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2. Kısım 23. Sok. No:822 Maslak

Serkan Sümer GSM: (0535) 490 73 62

Galip Yavuz GSM: (0535) 336 50 51

Ahmet İşbilir GSM: (0535 464 69 89

Facebook: ardent garaj

İnstagram: ardent_garaj