SixSenses Kocataş Mansions, Boğaz’ın kıyısında sıra dışı bir deneyim sunuyor. Osmanlı döneminden kalma iki tarihi yalıda butik otel deneyimi sunan SixSenses, aynı zamanda lüks otel Sarıyer’in marka değerini de yükseltti.

İstanbul’un sahip olduğu kültürel mirasa yolculuk etmenizi sağlayacak SixSenses, eğlenceli deneyimlerin yanı sıra otelin sahip olduğu tekne ile kişiye özel hazırlanabilecek Boğaz ve yüzme turlarını da misafir deneyimi uzmanınız ile birlikte organize edebilirsiniz.

Tarihi yalılarda konaklama deneyimi

Kocataş ve Sait Paşa yalıları ile 25 dönüm arazideki tarihi yapıların 200 milyon dolar yatırımla yenilenerek yaklaşık 2 yıl önce hizmete giren SixSenses Kocataş Mansions, İstanbul’un tarihi dokusunu modern çizgilerle bir araya getirdi. Birçok önemli otele ev sahipliği yapan Sarıyer, SixSenses ile birlikte değerine değer kattı.

Butik otel konseptinde

Defne ve limon ağaçları ile bezeli yemyeşil koru alanında kuş cıvıltılarını dinlerken, Boğaz’ın maviliğine kendinize bırakacak, kişiye özel hazırlanan SixSenses deneyimlerinin tadını doyasıya çıkaracaksınız. 45 odalı butik otel atmosferi ile size şehir stresinden uzakta ve muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde huzurlu günler sunuyor.

Geleneksel ve modern çizgiler harmanlandı

Süitlerin bulunduğu üç katlı iki görkemli konağın içerisinde, toplantı salonları, sağlık kulübü, 4 adet restoran ve butikler yer alıyor. Konakların mimari dokusu, İstanbul’un tüm kontrastlarından esinlenilerek - doğu ve batı, tarihi ve modern, mistik ve dünyevi – ve geleneksel çizgilerin, SixSenses dokunuşları ile harmanlanmasıyla yeniden gün yüzüne çıktı.

Sarıyer Merkez Mah. Meserburnu Cad. No: 5

İletişim: (0212) 355 55 00