İstanbul'un en iyi erkek kuaförleri arasında gösterilen, Ersin Seçilmiş, derecelerine bir yenisini daha ekledi. Dünya çapında kuaförlük sektöründe en önemli prestij yarışması olarak kabul edilen American Crew All Star Challenge Yarışması’nda Türkiye birincisi oldu.

New York merkezli yarışmaya alanında en iyi kuaförler katılıyor. Her ülkeden bir finalist belirleniyor ve finalistler Amerika’daki büyük finalde ter döküyor. Bu yıl düzenlenen yarışmada ülkemizi temsil eden Ersin Seçilmiş Türkiye birincisi oldu.

Modanın nabzını tutuyor

Yılın belli zamanlarında profesyonel bir ekiple beraber hazırladığı özgün koleksiyonlarını takipçilerinin beğenisine sunan Seçilmiş, farklı meslek grupları için tasarladığı kreasyonları yenileyerek modanın nabzını tutuyor. Avrupa’dan Latin Amerika’ya kadar pek çok ülkeye giderek modayı takip ettiğini söyleyen Seçilmiş, “Türk berberler olarak dünyada ne olup bittiğini takip etmek zorundayız. Kendi geleneksel tarzımıza sahip çıkarak ve dünyada neler yapıldığına da dikkat kesilerek, ilhama her zaman açık olmalıyız” dedi.