13 yıldır ilkeli yayıncılık anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Sarıyer Posta Gazetesi, 50’yi aşkın haber sayısı ile Ramazan ayına özel 154. sayısıyla bir kez daha okurların karşısına çıktı.

Sarıyer en tarafsız gazetesi olan Sarıyer Posta Gazetesi, ilçemizin sorunlarını 13 yıl boyunca aralıksız dile getirirken, gündemin nabzını tutma devam ediyor.

“ZORLU PANDEMİ ŞARTLARINA RAĞMEN HABERLERİMİZİ YAPTIK”

Her görüşe yer veren, tüm siyasi partilere eşit mesafede duran ve Sarıyer’deki faaliyetleri okurlarına aktaran Sarıyer Posta Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, “İçerisinde bulunduğumuz zorlu pandemi sürecinde dahi Sarıyer Posta ailesi olarak yayın hayatımıza zor şartlar altında da olsa siz değerli okuyucularımıza gerek dijital, gerekse basılı gazete olarak ulaştık. Bu zaman zarfında üstümüzdeki sorumluluğumuzun bilinci ile kamuoyunu yerel ve idari yönetim ile birlikte koordineli olarak sağduyu çerçevesinde haberlerimizi yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ