‘İnternetin pozitif yüzü’ sloganıyla dijital pazarlama alanında hizmet veren Sarı Saat Dijital Ajansı, Sarıyer Posta Gazetesi ile işbirliğine imza attı. Sarı Saat’in kurucu ortaklarından Zafer Kılıç, Sarıyer Posta Gazetesi’ni ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu ile görüş alışverişinde bulundu.

Kılıç: Dijital pazarlama alanında Avrupa 1’inciliğimiz var

Sarı Saat ile ilgili bilgiler veren Zafer Kılıç, “Firmamız, dijital pazarlama ve iletişim ajansıdır. 2012 yılından bu yana markaların interneti daha etkili kullanarak verimliliklerini ve karlarını artırmalarını sağlayacak çalışmalar yürütmektedir. Sarı Saat, dijital pazarlama alanındaki başarılı çalışmalarıyla; markalaşma, tanıtım ve pazarlama alanındaki proje değerlendirme performansı dalında Avrupa 1’ncisi oldu” dedi.

“İşbirliği dolayısıyla mutluyuz”

İki kurum arasında kurulan işbirliği nedeniyle büyük mutluluk duyduğu ifade eden Kılıç, Levent Pehlivanoğlu’na teşekkür ederek, “Uzun yıllardır gönül bağımız olan Sarıyer Posta Gazetesi ile işbirliği yapmış olmaktan dolayı mutluyuz. Sarıyer’e gönül veren iki firma olarak birlikte çalışmaktan dolayı gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Pehlivanoğlu: Dijital alanda var olmak çok önemli

Günümüz teknolojisinde sosyal medyanın öneminin giderek arttığını dile getiren Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, “Gazeteler için dijital alanda da var olmak çok önemli hale geldi. Bu bağlamda Sarı Saat Dijital Ajansı ile işbirliği gerçekleştirdik. Sarıyer ortak paydasında bir kez daha buluştuğumuz değerli dostum Zafer Kılıç’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.