İLETİŞİM: 0212 322 09 22 - 0533 272 64 89

'Hayattaki en önemli yatırımın insan sağlığına yapılan yatırım' mottosuyla faaliyetlerini sürdüren MCZ Medical, Sannovac serisi ürünleriyle adeta şifa dağıtıyor.

Alanında uzman, başarılı ve tıp dünyasında tanınmış doktorların, biyologların ve doğal hammadde tedarikçilerini bünyesinde barındıran firma, ürünlerini formülasyon aşamasından itibaren sağlıklı üretim koşulları altında, sertifikalı doğal hammaddeler kullanarak, tüketiciye sunuyor.

SAĞLIKTA FARKINDALIK YARATIYOR

Vizyonunu 'Farkındalıklarımızın arttığı günümüzde, sağlığımız konusunda da farkındalık yaratmak' olarak belirleyen MCZ Medical, doğayı taklit etmek yerine doğanın kendi doğallığından faydalanmayı tercih ediyor. Bu kapsamda ilk önceliğini toplumsal sağlığı korumak ve katkıda bulunmak olarak belirledi.

SANNOVAC SERİSİNİN GENİŞLETİLMESİ HEDEFLENİYOR

Sannovac ürün yelpazesinde; Sannovac-L, Sannovac Plus ve Sannovac SP ürünleri bulunuyor. İlerleyen dönemlerde Sannovac serisinin genişletilmesi hedefleniyor. Sannovac-L, kekik yağının etken maddesi olan carvacrol, Akdeniz defnesi, okaliptüs, lavanta ve anason yağlarından oluşan standardize edilmiş esansiyel yağ karışımıdır. Bir bardağa 3 damla damlatılıp üzerine kaynar su ilave edilerek, 1 karış mesafeden ağızdan ve burundan derin nefesler çekilerek inhale yolu ile kullanılır.

BAĞIŞIKLIK KUVVETLENDİRİCİ ÜRÜN

Sannovac SP ürünü, Q10, Alpha Lipoic Asid, Metil Folat, Sarımsak Extraktı, Magnesium, D3 ve K2 vitaminlerinden oluşan günlük kullanıma uygun bir üründür. Sannovac Plus ise güçlü bir bağışıklık kuvvetlendirici olan üründür.

KEKİK YAĞINDAN FARKI NEDİR?

Kekik yağı standart bir yağ değildir. İçerisindeki etken madde oranları her yağda farklılık gösterir. Bitkiler doğal şifa kaynağıdır fakat masum değillerdir. Faydalı olduğu kadar toksik etkileri de mevcut. Dolayısı ile kontrolsüz kullanımın ciddi sakıncaları vardır. Fakat Sannovac-L'nin içerisinde kekik yağının etken maddesi olan carvacrol (190 mg) vardır. Kekik yağının etkili olması için carvacrol oranının yüksek; tymol oranının ise düşük olması lazım. Sannovac-l tüm bu oranların faydalı olması ve toksik etkisi olmaması için ema raporlarının sunduğu oranlara göre standardize edildi.

GELENEKSEL İLAÇ ADI İLE ÜLKE FARMAKOPİLERİNDE YER ALDI

Carvacrol kekik in içerisindeki ana etken maddelerden birisidir. Kekik içeriğindeki carvacrol faydalarından dolayı kimi ülkelerde geleneksel ilaç adı ile ülke farmakopilerinde yer aldı. Üst ve alt solunum yollarında, çeşitli virüs ve bakterilerde carvacrol'ün iyileştirmeye yardımcı olduğuna dair birçok çalışma bulunuyor.

Panayır Cad. Göktürk Suites A/22 Göktürk

www.sannovac.com

SARIYER POSTA GAZETESİ