Boston’un ödüllü pizza zinciri The Upper Crust, yeni şubesi ile artık iş dünyasının yaşam merkezi olan 42 Maslak’a lezzet katıyor.

Dünyaca ünlü pizza markası The Upper Crust, özel tarifli domates sosunun yayıldığı incecik pizza hamurunun çıtırlığına tat katan, taze sebzenin, çeşit çeşit peynirin, tavuk, et ve deniz mahsulünün sihirli karışımlarıyla pizza severlerin aşina olduğu doyumsuz tadı Maslak 42’de açtığı yeni şubesi ile konuklarına sunuyor.

KONUKLARININ TERCİHİNE BIRAKIYOR

ABD’nin Boston şehrinde ve çevresinde yaygın olan gurme pizza zinciri, Bebek ve Beşiktaş’ın ardından Maslak 42’de hizmete açtığı yeni şubesi ile 40’ı aşkın pizza çeşidi ile konuklarını ağırlıyor. Her damak tadına hitap eden The Upper Crust, taş fırından çıkan pizzaların hamurunun nasıl olacağını konuklarının tercihine bırakıyor. Öğününü hafifletmek isteyen konuklara kepekli, karabuğdaylı veya glütensiz hamur seçeneği sunan pizza zinciri, sağlıklı yiyecek alanında da oldukça iddialı.

HER DAMAK TADINA HİTAP EDİYOR

Vejetaryen ve vegan seçenekleriyle de farklı beslenme türlerine sahip konuklarının damak tadına hitap eden The Upper Crust, çocuklar için düzenlediği pizza yapma atölyeleri ile de sosyal aktivitelere ev sahipliği yapıyor. Bunun yanı sıra hem menüsü oldukça iddialı ve zengin olan işletme, her kesime uygun fiyat politikasıyla hizmet veriyor.

Maslak 42 Ahi Evran Cd. No: 6 D: 190 Maslak

Tel: 0212 276 19 00

SARIYER POSTA