12 yılı aşkın süredir 40 binin üzerinde yüzde yüz müşteri memnuniyeti ile boyasız göçük düzeltme hizmeti veren MTC Oto, bilgi ve tecrübesini genç ustalarla paylaşıyor.

40 binin üzerindeki araca kaliteli ve güvenilir konsepti ile hizmet sunan MTC Otomotiv, bünyesinde bulunan “MTC Oto Eğitim Okulu”nda 15 günlük teorik eğitimler, pratik eğitimler, uygulamalar ve ödevler ile disiplinli bir program dahilinde kurs veriyor.

Pratik eğitime ağırlık veriliyor

Pratik eğitim, sınıf ortamında her bir kursiyere tahsis edilen yeni bir motor kaputu üzerinde kolaydan zora, basit göçükten problemli göçüklere kadar her türlü göçük tipi üzerinde egzersizler yapılarak gerçekleştiriliyor. Pratik eğitimlerini başarı ile tamamlayanlar, iki hafta süren gözlem ve mini staj yapıyorlar. Servis ortamında gerçek araçlar üzerinde master ustaların denetiminde onarım yapan teknisyen adayları, beceri ve deneyimlerini arttırarak MTC ailesi katılım belgesi alıyorlar.

Başarılı olanlara “franchise”lık

Şehir dışından ve yurt dışından gelen kursiyerler, MTC Oto’ya ait misafirhanelerde ağırlanıyor. Özel olarak dizayn edilmiş birçok farklı boy ve şekilde profesyonel ekipmanlar set halinde kursiyerler için satışa sunuluyor. Ayrıca eğitimlerde üstün başarı sağlayan kursiyerler arasından belirlenecek olan MTC Oto ile aynı hizmet anlayışı içerisinde olan girişimciler için yurt genelinde franchise’lık veriliyor.

Maslak Mah. Atatürk Oto Sanayi 2. kısım 27. Sok. No:1103-1/1

Tel: 0212 328 1717

www.mtcoto.com.tr