Kayısıdan kuruyemişe, baharattan bakliyata kadar birbirinden doğal ve lezzetli geniş ürün portföyüne sahip olan Can Malatya Pazarı, 5. şubesinin açılışını Sarıyer Merkez’de coşkulu bir tören ile gerçekleştirdi.

Uzun kuyrukların oluştuğu açılışta, güler yüzlü hizmet anlayışı ve kaliteli ürünleriyle fark yaratan Can Malatya Pazarı, organik ve yöresel kayısı, ceviz, kuruyemiş, bal, baharat, çay, kurutulmuş meyve, bakliyat, köy bulguru, yaş yemiş ve şekerlemeyi Sarıyer ile buluşturuyor.  Vatandaşlar, açılışta satışa sunulan dünyaca ünlü Malatya kayısısına adeta akın etti.

“Sarıyer’in böyle bir işletmeye ihtiyacı vardı”

“Can Malatya Pazarı bir aile kuruluşudur” Can Malatya Pazarı’nın ortaklarından Yunus Levent, “Sarıyer’de açılışını gerçekleştirdiğimiz şubemiz ile birlikte toplamda 5. şubeye ulaştık. Ürünlerimiz Malatya’dan geliyor. Açılışımızda yaklaşık 3 ton taze kayısı satışımız oldu. Buradan bir kez daha Sarıyerlilere teşekkür ediyorum. Gerçekten çok büyük ilgi gösterdiler. Kayısımız da tarladan 1 gün önce toplandı ve ertesi gün Can Malatya Pazarı tezgahında yerini aldı. Bunun yanı sıra uyguladığımız fiyat politikası da Malatya ile aynıydı. Diğer ürünlerimizde genel olarak vatandaşların bütçesini zorlamayacak türden. İnsanların bu kadar yoğun ilgi göstermesinin nedenlerinden biri de Sarıyer’in böyle bir işletmeye ihtiyacı olmasıdır. Açıkçası bu nezih ilçede kaliteli ve güler yüzlü hizmetin verilmesi gerekiyor” dedi.

“Ürünlerimizin yüzde 70’i yöreseldir”

Levent, “Bizim en önemli ayrıcalığımız ürünlerimizi kesinlikle dışarıdan almayışımız. Tüm ürünler tarladan toplanıp çiftçiden direkt olarak alınıyor. Bu sayede organik ürünleri alıyoruz ve Sarıyerliler ile buluşturuyoruz. Özellikle meyvelerin organik olması lezzetine ayrı bir tat katıyor. Şunun da altını çizeyim ürünlerimizin yüzde 70’i yöreseldir. Malatya’dan gelen kayısılarda kimyasal maddeler kullanılmıyor. Tamamen kuru bir arazide yetiştiriliyor. Zaten dünya çapında markalaşmış bir kayısıdır. Birçok ülkeye ihracat yapılıyor” ifadelerini kullandı.

“Kendimize ve ürünlerimize güveniyoruz”

Ürünler ile ilgili bilgiler veren Levent, “Gümüşhane pestilde çok iyidir. Tamamen organik dut meyvesinden yapılıyor. Ayrıca cevizli ve fındıklısı ve sadesi de var. Bunun yanı sıra kuruyemiş bizim ana dallarımızdan biri. Kuruyemişte de çok çeşidimiz var ve fiyatlarımızda gayet uygun. Ayrıca ürünlerimizin tamamı hijyenik ortamlarda üretilip paketleniyor. Bu konuya çok önem veriyoruz. Bunun yanı sıra lezzetinden de anlaşılacağı üzere kaliteye de ayrı bir özen gösteriyoruz. Müşterilerimiz alacağı yiyeceğin öncelikle tadına bakıyor. Zaten bunu biz öneriyoruz. Çünkü kendimize ve ürünlerimize güveniyoruz” diye konuştu.

Şehit Mithat Yılmaz Cad. No:62/B Sarıyer

GSM: 0545 520 14 66

www.canmalatyapazari.com

Facebook: Can Malatya Pazari

İnstagram: canmalatyapazari

SARIYER POSTA