İstanbul’un yükselen değeri olan Maslak Mashattan’da faaliyet gösteren Verdant, tecrübeli şefleri ve doğayla iç içe konumuyla eşsiz lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sunmaya devam ediyor.

İz bırakan ve özlenen lezzetleri doğayla iç içe, modern, konforlu ve huzurlu bir mekanda konuklarıyla buluşturan Verdant, et ürünlerini doğal ve gerçek halleriyle sunuyor.

“Verdant’ı sosyal bir mekan yapıyoruz”

İşletme ile ilgili bilgiler veren işletmeci Mustafa Sünetçi, “Verdant, İngilizcede yeşillik anlamına geliyor. Mashattan Sitesi’nin içerisine girdiğimde her tarafın yeşil olduğunu gördüm. İstanbul gibi bir yerde bu kadar yeşilliği içerisinde barındıran bir site bulmak çok zor. Bu kadar düzenli ve özenli yeşilliği görünce işletmenin adını da Verdant yaptık. İşletmemizi 1 yıl önce faaliyete geçirdik. Lezzetimizden ve kalitemizden ödün vermeden ve eskiye bağlı kalmadan günümüz çağına ayak uydurarak çeşitli yöntemlerle işletmemizi sosyal bir mekan konseptine çevirmek istiyoruz” dedi.

“Misafirlerimizin istekleri doğrultusunda konsept oluşturduk”

“Maslak Mashattan sitesi çok aktif bir yer” diyen Sünetçi, “İnsanlar hayatlarını burada sürdürüyor. İş merkezinden ziyade modern mahalle havasına sahip bir sitede hizmet veriyoruz. O yüzden misafirlerimizin kendi evlerindeki rahatlığını burada da yaşamalarını arzuluyoruz. Burada komşuluk ilişkilerine yakışacak bir işletme olmayı hedefliyoruz. Çünkü burada yaşayan insanlar bizim müşterimiz değil, misafirlerimizdir. İşletmemize her gelen konuğumuzla bire bir ilgileniyoruz. Önceliğimiz budur. Biz bu anlayışla yola çıktık ve zamanla onların istekleri doğrultusunda kendimizi sürekli güncelledik. Verdant’ın konseptini biz değil, Mashattan’da yaşayanlar belirliyor. Onların talepleri doğrultusunda şekillenen bir mekan olduk” ifadelerini kullandı.

Geniş menü, lezzetli ürünler

Verdant’ın menüsü ile ilgili konuşan Sünetçi, “Misafirlerimize ürünlerde farklı çeşitler sunmaya özen gösteriyoruz. Ağırlıklı olarak et konsepti üzerinden ilerliyoruz. Bunun yanı sıra konuklarımızın istekleri doğrultusunda farklı lezzetler de sunuyoruz. Halil İbrahim Karakurt ustamızın ellerinden çıkan et ürünlerinin dışında tavsiye edebileceğim diğer bir ürünümüz de pizza. Ayrıca salata çeşitlerimiz de bulunuyor. Sabahları serpme kahvaltı menümüz var. Burada bizim en büyük farkımız önceliğin konuklarımızın istekleri olmasıdır. Yani her şeyi kendileri belirliyor. Biz sadece sunumu yapıyoruz” diye konuştu.

Özel günlere ev sahipliği yapıyor

Yemekli ve yemeksiz çok sayıda organizasyona ev sahipliği yaptıklarını kaydeden Sünetçi, “Verdant’ta sadece restaurant üzerine hizmet yok. Hafta sonu öncelikle olmak üzere belli program çerçevesinde yemekli-yemeksiz toplantılar-doğum günleri ve özel günlere de ev sahipliği yapıyoruz” şeklinde konuştu.

“Komşuluk ilişkileri kurmak amacındayız”

“Verdant’ın bu kadar tercih edilmesindeki en önemli etkenlerin başında misafirlerimizle kurduğumuz bire bir iletişim geliyor” diyen Sünetçi, şunları söyledi: “Bunun yanı sıra fabrikasyon üretim yapmamamız da çok büyük faktör. Biz zincirler kurum fabrika çıkışlı ürünleri servis etmeyi benimsemiyoruz. Kalitemizden ödün vermeden daha butik ve daha özel bir konsept ile yolumuza devam edeceğiz. Biz günlük çıkarların peşinde değiliz. Aksine yıllar sürecek ve nesilden nesile devam edecek olan komşuluk ilişkileri kurmak amacındayız.”

“Ekonomik koşulları göz önünde bulunduruyoruz”

Fiyat politikalarıyla ilgili konuşan Sünetçi, şöyle devam etti: “Sarıyerlilere ve İstanbullulara kahvaltılarımızı, ürünlerimizi tatmalarını öneriyorum. Her gelen misafirimizden farklı öneriler almak istiyoruz. Bu sayede hem kendimizi geliştireceğiz hem de arzuladıkları bir mekan olacağız. Biz, insanların buraya gelmelerini istiyoruz. Bunu da zorlaştırmadan yapmaya çalışıyoruz. Bu yüzden günümüzün ekonomik koşullarını göz önünde bulundurarak fiyat politikamızı belirledik.”

Maslak Mah. Anka Sok. Mashattan Sitesi Ticari Alanlar

T122 - T123 - T 124 Sarıyer

Tel: 0212 285 15 64

İnstagram: verdantmashattan