Ayak rahatlığından ve şıklığından vazgeçemeyen kadınlar için özellikle yaz aylarında terlik ve sandaletler kurtarıcı oluyor. 'Yazlık elbisenin altına ne giyeceğim?' diye soruyorsanız, cevap çoğu zaman kadın terlikleri ve sandaletleri. Kombininiz ile uyum sağlayan zarif ve kibar bir görüntü istiyorsanız işte deneyebileceğiniz beş farklı model...

Crocs Lacivert Unisex Terlik

Son yıllarda herkesin ayağında görmeye başladığımız Crocs modelleri, rahatlıkları ile dikkat çekiyor. Ayağı koruyan kapalı yapıları ile kendilerini gösteren bu modeller arka bantları ile yürüyüş kalitesini arttırıyor. Aynı zamanda herkes tarafından bilinen lüks marka ve duruşu sayesinde ayrıcalıklı bir görünüm sergiliyoR. Hem ayaklarınızı rahat ettirmek hem de terlik ferahlığından vazgeçmemek istiyorsanız Crocs modellerini deneyebilirsiniz.

U.S. Polo Assn. Neat Gümüş Kadın Terlik

Daha zarif, hatta şık kombinler ile bile tercih edilecek terlik modelleri arayanlar için U.S. Polo Assn. tarafından tasarlanmış ideal modeller bulunuyor. Tek bantlı, kalın tabanlı bu terlik modelleri; parlak, metalik ve neon renkleri ile de dikkat çekiyor. Hem yazlık yerlerde, hem de günlük hayatınızda akşam şıklığınızı koruyup bir yandan kapalı ayakkabılardan kaçınmak istiyorsanız bu modelleri değerlendirebilirsiniz.

Lumberjack Siyah Kadın Sandalet

Ayak sağlığını her şeyden önce tutanlar için tasarlanmış Lumberjack sandaletleri de mutlaka göz gezdirilmesi gereken seçeneklerden. Bu sandaletlerin ergonomik tabanı sayesinde uzun mesafelerde ve yolculuklarda bile rahatlık sağlıyor. Ayağı kavrayan bantları da aynı rahatlığı destekliyor. Tüm bunların yanında hoş görüntüsünden de ödün vermeyen Lumberjack kadın sandaletleri ile ayak sağlığınızdan ödün vermeden iyi görünebilirsiniz.

Nomadic Republic Bora Bora Bej İp Kadın Sandalet

Yazlık elbiseler ile giyilmesi gereken sandalet düşünüldüğünde belki de ilk akla gelen modellerden bir tanesi hasır sandaletler. Başka hasır aksesuarlar ile kombinlendiğinde ortaya muhteşem bir görüntü çıkaran bu model her yaştan kadının gözünü alıyor. Tüm yaz boyunca iyi görünmek konusunda endişe etmeden kombin yapabilmek istiyorsanız, Nomadic Republic Bora Bora bej ip sandaleti tam size göre.

Birkenstock Gizeh Beyaz Kadın Sandalet

Yine son yıllarda popülerliği artan modellerden bir tanesi olan Birkenstock sandaletleri, her yerde görmeye aşina olduğumuz görüntülerden. Popülerliği öncelikli olarak içe basık tabanı sayesinde ayağı sağlam bir şekilde kavrayışının verdiği rahatlıktan geliyor. Aynı zamanda parmak arası kısmının rahatlığı ve kaliteli malzemesi de birçok kullanıcıyı kendine çekiyor.

SARIYER POSTA GAZETESİ