Yaklaşık 1 ay önce ikinci şubesini Zekeriyaköy'de açan Özel Mini Çocuk Anaokulu, alanında uzman kadrosu ve Milli Eğitim Bakanlığı'na uygun müfredatı ile 2 ile 6 yaş grubu arasındaki çocukları ilkokula hazırlıyor.

İçerisinde bulunduğumuz Covid-19 salgını nedeniyle güvenlik ve hijyen önlemlerini üst seviyede tutan Özel Mini Çocuk Anaokulu, İngilizce, bale, modern dans, yaratıcı drama, müzik ritim ve satranç dersleri ile çocukların kişisel gelişimine de büyük katkı sağlıyor.

ÇOK YÖNLÜ GELİŞİM HEDEFLENİYOR

Özel Mini Çocuk Anaokulu, eğitici grup oyunları, fen doğa etkinlikleri, gems, görsel sanatlar, neşeli sayılar, yaratıcı görsel etkinlikler, gezi ve gözlem, ana dil etkinlikleri, scamper, sportif faaliyetler, değerler eğitimi, dikkat etkinliği gibi faaliyetler ile öğrencilerin çok yönlü gelişim sağlamasını hedefliyor.

"SINIFLARDA NANOTEKNOLOJİ KULLANILIYOR"

Okul ile ilgili bilgiler veren Elif Canıbek, "Tüm sınıflarımız Nanogenair Clean Technology ürünü Nano Reaktörlü UV-A ışığı ile aktive olan hava ve yüzey temizleme cihazları ile donatıldı. Anaokulu bazında bu sistemi ilk uygulayan kurum biz olduk. Malum tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 salgını etkisini sürdürüyor. Biz bu okulumuzda eğitim gören çocukların daha sağlıklı ortamlarda bulunmaları için bu teknolojiyi kullanıyoruz. Her sınıfta bir cihaz var. Bu cihazlar havadaki mikropları yok ediyor ve ortamı steril hale getiriyor. Ayrıca iki adet bahçemiz mevcut. Bunlardan biri yaklaşık 450 metrekarelik alana sahip. Bu sayede çocuklar daha geniş ve ferah ortamda vakit geçiriyorlar" ifadelerini kullandı.

"HER ŞEY MEB MÜFREDATINA UYGUN"

Canıbek, "Yaklaşık 1 ay önce Zakeriyaköy'de faaliyete geçtik. Beşiktaş'taki ile birlikte bu bizim 2. şubemiz. 6 yıldır bu sektörün içerisindeyiz. Okulumuzda çift dil eğitimi veriyoruz. Bu kapsamda yüzde yüz tam zamanlı İngilizce derslerimiz mevcut. Sabah 07.30'dan akşam 19.00'a kadar okulumuz açık. Kurumumuzda yer alan mobilyadan oyuncaklara, sınıflardaki sistemlerden verdiğimiz eğitimlere kadar her şey Milli Eğitim Bakanlığı'nın müfredatına uygun. Bunların yanı sıra sınıf mevcudunu 10 öğrenci ile sınırlandırdık. Çocuklara verilen sabah kahvaltısı ve öğle yemeklerinin hepsi kurumumuzda hazırlanıyor.Velilerimiz gönül rahatlığıyla çocuklarını bizlere getirebilir" diye konuştu.

Zekeriyaköy Mah. Kasaplar Sok. No:9/1-2 Sarıyer

İletişim Tel: 0212 216 40 50

www.minicocuk.com

Instagram: minicocukanaokulu

Facebook: ozelminicocukanaokulu

SARIYER POSTA GAZETESİ