Yoğun iş temposunda olanlar,sağlık sorunları olan ve temizlik işlerinde yardımcı olarak ev ve ofis temizliğini yaptırmak isteyen müşterilerimizehizmet verecek olan cokiyiler.com, alanında tecrübeli eleman alımı yapacak.

İLETİŞİM BİLGİ TEL: 0552 265 21 42

İstanbul’un 39 ilçesinde hizmet verecek olan çokiyiler.com, güler yüzlü hizmet anlayışı, alanında tecrübeli ve üstün müşteri memnuniyeti anlayışıyla, kadınlarımıza iş istihdamı imkanı sunarak faaliyetlerine başlayacak.

Sistem uygulama üzerinden yürüyor

Firmanın kurucu ortakları Figen Kıraç Kurt ve Şeyma Altun Kekeç, çok yakın zamanda faaliyete geçecek olan cokiyiler.com ile ilgili bilgiler verdiler. Eleman alımı noktasında ince eleyip sık dokuduklarını vurgulayan Kurt ve Kekeç, “Çalışma sistemimiz tüm telefon uygulamaları üzerinden yürüyecek.

Uygulamayı telefonuna indiren müşterilerimiz, sisteme ev oda sayısı, tarih, saat ve detaylı bilgilerini girdikten sonra hizmet almak istediği uygunluk tarih ve saatlere göre temizlik görevleri evlere yönlendirilir.  Bundan sonraki süreç de temizlik personeli indirdiği uygulamada adres ve uygunluk durumuna göre telefonuna bildirim gelir onayladığı takdirde hizmet süreci başlar.” ifadelerini kullandılar.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorlar

Müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını belirten Kurt ve Kekeç, “Her müşterimize ilk gün ki amatör ruhumuz ve heyecanımız ile temizlik hizmeti verilecek ve tekrar dönüşleri sağlanarak abone zincirimiz çığ gibi büyütmeyi hedefliyoruz. Uygulamalarımızın temel amacı; Özel yaşam alanlarınızda, ev, ofis, büro ve her türlü çalışma alanlarında tüm müşterilerimize modern, sistematik, hijyenik ve konforlu yaşam ve çalışma ortamları temin etmektir. Bu sayede ofis çalışanlarının verimi ve motivasyonun arttırılarak firmalara gerekli fayda sağlanıyor” diye konuştular.