Kendi mutfağınızın mimarı olmak için akademik eğitimler almanız gerekmiyor. Hayallerinizdeki mutfağa sahip olmanızın en kolay yolunu çok iyi biliyoruz. Bunun için yapmanız gereken sadece doğru platformu ziyaret etmeniz ve kendi mutfağınızın çizimini yapmanız olacak. Nasıl mı? Elbette Intema sayesinde…

Intemamutfak.com.tr internet sitesi üzerinden hayal ettiğinizi mutfak tasarımının çizimini kendiniz yapabiliyorsunuz. Öncesinde ise mevcut mutfak tasarımları arasında keyifli bir keşfe çıkabilir ve nasıl bir mutfak istediğinizi netleştirebilirsiniz. Sonrasında internet sitesinde bulunan çizim programını kullanarak kendi mutfak tasarımınızın çizimini gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik bu uygulamayı kullanmak için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor. Prosedürlerle ya da üyelik işlemleri ile uğraşmanız da gerekmez. Sadece siteye tıklayarak mutfak çizimine hemen başlamanız mümkün oluyor.

Mutfak dolaplarından zemine, tezgah üstünden mobilyalara kadar dilediğiniz tüm detayları kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Hayallerinizden ya da ihtiyaçlarınızdan hiçbir şekilde ödün vermeden harika bir mutfak tasarımı hazırlayabilirsiniz. Mutfağınızın tasarımını tamamen kendiniz hazırladığınız için özgün ve ihtiyaca yönelik, fonksiyonel bir mutfağa sahip olmanız da mümkün hale geliyor. Peki, sonrasında bu hayali ve çizimi gerçeğe dönüştürmek için ne yapmalı?

Öncelikle çiziminize son şeklini kazandırın ve kaydedin. Sonrasında ise size en yakın Intema şubesine gidin ve yaptığınız bu çizimin profesyoneller tarafından değerlendirilmesini sağlayın. Mimarlar yaptığınız bu çizimi en ince detayına kadar inceliyor ve eğer gerekiyorsa size bazı önerilerde de bulunabiliyor. Yani mimarlar ile görüşerek mutfak tasarımınıza son şeklini kazandırma şansına da ücretsiz olarak sahip olabiliyorsunuz. Ardından projeniz sizin tarafından onaylandığında hemen çalışmalara başlanıyor. Mutfağınızın ihtiyaçlarının tamamının sizin için hazırlanmasını sağlamanız işte bu kadar kolay oluyor.

Koridor mutfaktan L mutfağa, ada mutfaktan yarım ada mutfağa kadar dilediğiniz her türlü mutfak modeli için çizim yapma şansına sahip olduğunuzu da belirtelim. Bu uygulamadan faydalanmak için mutlaka mutfağınızın belirli bir büyüklükte olması gerekmiyor. Gayet küçük mutfak alanlarına sahip olanlar da uygulama ile çizim yapabilir. Hayallerinizi gerçekleştirmek ve en şık, en özgün, en kullanışlı mutfağa sahip olmak için harekete geçme zamanı geldi. Bu fırsatı sakın kaçırmayın ve hemen çizime başlayın.