İstanbul’da pilav denince akla gelen ilk adreslerden biri olan Hacıosman Pilavcısı Mehmet Karaman, lezzetiyle dizilere konu olan pilavıyla artık seyyar olarak değil Bahçeköy’de açtığı dükkanında lezzet müdavimlerini bekliyor.

İstanbul denince akla gelen, bu güzel kenti özgün kılan özelliklerden bir tanesi de pilavcılarıdır. Acıkan karınları doyurmanın en uygun ve en lezzetli adresi olan pilavcılar, zengin-fakir herkesin uğrak yeridir. İstanbul’da pilav denince akla gelen ilk adreslerden biri olan Hacıosman Pilavcısı Mehmet Karaman, 2010 yılında Darüşşafaka’dan başlayıp Hacıosman Metrosu önünde sattığı lezzetli pilavlarıyla müdavim müşteriler kazanmış. ‘Hacıosman Pilavcısı’ olarak ünlenen ve dönemin kült dizisi Leyla ile Mecnun’a da konu olan Mehmet Karaman, artık müşterilerine seyyar olarak değil Bahçeköy’de açtığı dükkanında hizmet veriyor.
“SARIYER’İN HER YERİNDEN MÜŞTERİLERİM VAR”

İlk tezgahını 2010 yılında Darüşşafaka’da açtığını belirten Hacıosman Pilavcısı Mehmet Karaman, “6 ay sonra Hacıosman Metrosu önüne geçtim ve burada 5 yıl pilav sattım. Bu pilavlar o kadar sevildi ki, Sarıyer’in ve İstanbul’un her yerinden müşterilerim oldu. İsmim Hacıosman Pilavcısı olarak anılmaya başladı. Hacıosman Pilavcısı yazısını okuyan herkes, dükkanımıza ilgi gösterip, pilavımızı tadıyor” dedi.
HACIOSMAN PİLAVCISI, ÇİĞ KÖFTEYLE ÇEŞİTLENDİ

Bahçeköy’deki dükkanını pilavcılığın yanında çiğ köfte seçeneğiyle de zenginleştiren Hacıosman Pilavcısı Mehmet Karaman, “Müşterilerimiz pilavımızın yanında çiğ köftemizi de tatma imkanı buluyorlar. Pilavda yakaladığımız lezzeti çiğ köftede de yakaladık. Bunun yanında; düğün, sünnet gibi özel günlerde vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Tüm sevenlerimizi Bahçeköy’deki dükkanımıza bekliyoruz” dedi.

İletişim için;

Bahçeköy Merkez Mah. İnönü Cad. No: 21/B Sarıyer

Telefon: 0(212) 226 30 32 - Mobil: 0(544) 297 17 18