1970’li yıllarda kurulan Zey Gayrimenkul, Zekeriyaköy, Tarabya, İstinye, Yeniköy ve Boğaz hattı boyunca güven, kalite ve çözüm odaklı bir anlayışla hizmet veriyor.

Her bütçeye uygun portföy grubuna hitap eden Zey Gayrimenkul, villa, A sınıfı yapılar ve plazalar alanında hizmet veriyor. Gayrimenkul Brokeri Zeynep Hoşkal tarafından işletilen Zey Gayrimenkul, Boğaz hattından Zekeriyaköy’e, Ortaköy’den Kuruçeşme’ye kadar uzanan bölgelerde faaliyet gösteriyor.

“Gayrimenkul sektöründe 1 numara olmak istiyoruz”

Zey Gayrimenkul’ün 1970’li yıllarda kurulduğunu söyleyen firma sahibi Hoşkal, “Firma olarak hedefimiz emlak sektörünün en iyi firmalarından biri olmak. İnsanların aklına ilk gelen firma olmayı hedefliyoruz ve arzuluyoruz. Bunun yanında yapı sahibi olmak isteyen vatandaşlara kaliteli ve güvenli bir hizmet sunuyoruz, sunmaya da devam edeceğiz” dedi.

Geniş yelpazeli hizmet alanı

Hoşkal, “Hitap ettiğimiz müşteri portföyümüze ağırlıklı olarak plazalar, yalılar, villalar, konut, Zekeriyaköy çevresi ve Boğaz hattında bulunan yapılar ile hizmet veriyoruz. Bunların yanı sıra Bodrum ve Çeşme gibi yazlık bölgelerde de faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu konuda destek isteyen müşterilerimize de her türlü kolaylığı sağlayarak çözüm ortağı oluyoruz” ifadelerini kullandı.

En çok talep konutlarda

En çok talebin konutlar konusunda geldiğinin altını çizen Hoşkal, “Zey Gayrimenkul olarak bizlere en çok talep konut alanından geliyor. Bu konuda da firma olarak oldukça geniş bir yelpazeye ve seçkin portföylere sahibiz” şeklinde konuştu.

“Kriz olumsuz etkiledi”

Ekonomik krizin emlak sektörünü olumsuz etkilediğini belirten Hoşkal, “Firma bünyesinde bulunan Gayrimenkul danışmanlarımla sürekli projeler geliştiriyoruz. Fakat ülkede yaşanan ve özellikle inşaat sektörünü olumsuz etkileyen ekonomik durum dolayısıyla her firma da olduğu bu sektörde nasibini alıyor. Bunun yanında kiralık evlerde ise durum biraz daha farklı. Orada işlerin daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Ancak genel anlamda olumsuz etkilendiğimizi söyleyebilirim” diye konuştu.

“Avrupa Yakası Anadolu Yakası’na taşınıyor”

“Ekonomik ticari alan içerisinde yer alan konutlarda kiralarda çok fazla zorlanıldığını söyleyemem” diyen Hoşkal şunlar söyledi: “En geç 2 ay içerisinde kiralanıyor. Fakat ticari olan plaza katlarımızda durum daha farklı. Oraların kira sözleşmeleri çok daha yüksek olduğu için Avrupa Yakası Anadolu Yakası’na taşınıyor diyebiliriz. Bu durum ister istemez herkesi olduğu gibi bizi de biraz etkiledi.”

Nisbetiye Cad. Nisbetiye Ap. No: 26 Daire: 6 B Blok Etiler/Beşiktaş

İletişim: (0212) 264 70 73

GSM: (0536) 565 47 22

www.zeygayrimenkulyapi.com

İnstagram: zeygayrimenkulyapiinsaat