Türkiye gerçeği olan depremler, doğal afetler ve kazalarda meydana gelecek maddi hasarlarda uygun fiyat ve doğru çözümlerle en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan Göçekler Sigorta, ‘Değişim Yarat Fark At’ mottosuyla çözüm ortağı oluyor.

GSM: 0212 813 90 20 - 24

Müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olan Göçekler Sigorta, her geçen gün büyüyen ve gelişen sigortacılık sektöründe, rekabetçi ortamın sağladığı en avantajlı ve kapsamlı ürünlerini müşterileriyle buluşturmayı hedefliyor. Birçok portföyü bulunan firma şu alanlarda hizmet veriyor; trafik sigortası, kasko sigortası, konut sigortası, sağlık sigortası, yabancı sağlık sigortası, işyeri sigortası, DASK sigortası, drone sigortası, nakliyat sigortası, seyahat sigortası, tekne sigortası ve inşaat all risk.

‘DEĞİŞİM YARAT FARK AT’

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu olan işletme sahibi Neslihan Göçek, ailesinin uzun yıllardır otomotiv sektörünün içerisinde olduğunu ancak bölgedeki eksikliği gidermek için 3 ortak ile Göçekler Sigorta’yı kurduğunu anlatıyor. Firma ile ilgili bilgiler veren Göçek, “Firmamız 2004 yılında 3 girişimcinin ortaklığıyla kuruldu. Son zamanlarda ise 2 ortaklı bir sistemle yolumuza devam ediyoruz. ‘Değişim yarat fark at’ mottosu ile 16 yıldır hizmet veriyoruz. Yılların getirdiği tecrübe ve deneyim ile faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz Maslak şubemizin ardından yeni şubemizi Zekeriyaköy’de açtık” dedi.

“İYİ Kİ SİGORTALIYIM DİYEBİLMELİYİZ”

“Risklerin artış gösterdiği dönemdeyiz” diyen Göçek, “Dünyanın her yerinde bu durum aynı şekilde gözlemlenmekte. Meydana gelen her riskin sigortası da var. Bugün başımıza her ne gelirse gelsin “iyi ki sigortalıyım “ diyebilmeliyiz. Riskin gerçekleşmesini beklemeden güvence altında yaşıyor olmamız gerekir. Sigortaya ayıracak bütçelerinin olmadığını düşünenler olabilir. Fakat ekonomik sıkıntının olduğu bir dönemde yaşanacak felaket sonrasında eski yaşama dönebilmemiz için daha fazla paraya ihtiyacımız olacağını da unutmamalıyız” ifadelerini kullandı.

“GEÇ KALMADAN SİGORTA YAPTIRILMALI”

Göçek sözlerini şöyle sonlandırdı: “Geçtiğimiz haftalarda Elazığ’da yaşanan deprem bizlere bir kez daha sigorta bilincini hatırlattı. Yaşamayı öğrenmeli ve önlemlerimizi almalıyız. Amacımız hayatta kalmak olmalı. Peki deprem sonrası hayatta kaldık ve evimiz hasar gördüyse asıl hayatta kalma savaşı bizim için başlıyor. Tabi ki amacımız hayatta kalmak olacak sonrasında ihtiyacımız olan maddi olanağı bulmamız gerekecek. Bunun için de DASK’ı yaptırmamız da fayda olacak. Hayatta kalmak için önlem, sonrasında ise maddi olanağımız olmalı. Yeter ki riskin gerçekleşmesini beklemeden sigortasını yaptıralım.”

Maden Mah. Kilyos Cad. No:191/A D:5 Sarıyer

Instagram: gocekler_sigorta

www.goceklersigorta.com

SARIYER POSTA