7 yıldır Zekeriyaköy’de hizmet veren Century21 Açı Gayrimenkul, müşterilerine modern teknoloji ve uzman ekip sunarken, “Gayrimenkulünüz profesyonel ilgiyi hak ediyor.” prensibini hayata geçirmeyi hedefliyor…
Gayrimenkul alanında dikkat çeken bir çıkış yapan Century21 Açı Gayrimenkul, müşterilerine gayrimenkullerinin kıymetini hissettirmeyi hedef seçti. Bunun için “Gayrimenkulünüz profesyonel ilgiliyi hak ediyor.” prensibini kendine ilke edinen Century21 Açı Gayrimenkul Broker’ları Cem Çalışkan ve Murat Gülerşen“Modern teknoloji ile desteklenen uzman ekibimiz müşterilerimizin ihtiyacı ve beklentilerine göre çözümler sunuyor.”diyor.

7 YILDIR ZEKERİYAKÖY’DE

1971 yılında ABD’de (Amerika Birleşik Devletleri) kurulan Century21 Emlak Bayilik Sistemi 7 yıldan buyana Century21 Açı Gayrimenkul ile Zekeriyaköy’de hizmet veriyor. Broker Cem Çalışkan, “Century21 Emlak Bayilik Sistemi, dünyada gayrimenkul satışında lider ve aynı zamanda alanında dünyanın en yaygın ve tanınmış emlak markasıdır.”dedi. Century21 Emlak Bayilik Sistemi hakkında bilgi veren Çalışkan, şunları kaydetti: “Kapsamlı eğitim, yönetim, iş idaresi ve pazarlama gibi konulardaki destekleriyle dünyada 78 ülkede, 7 binden fazla bağımsız ofis ve 100 binden fazla gayrimenkul danışmanı kapasitesine ulaşmıştır. Century21 2016 yılında bağımsız araştırma şirketleri tarafından yapılan çalışmalara göre dünyanın en çok bilinen Emlak Bayilik Sistemi Markası seçilmiştir. Bu pozisyonunu 1999 yılından beri korumaktadır. Century21 Açı Gayrimenkul, 2010 yılında Sarıyer’de faaliyete geçmiştir. En güncel teknolojilerle donanmış olarak, en doğru, en güvenilir çözümleri üreterek müşterilerimizin, profesyonel hizmet doğru fiyatlandırma ile sonuç almalarını sağlıyoruz.”

HANGİ HİZMETLERİ VAR

Century21 Açı Gayrimenkul Broker’ı Murat Gülerşen ise, verdikleri hizmetlerden bahsederken, “Gayrimenkulü iyi fiyata satmaya veya kiralamaya çalışırken, bu süreçte oluşabilecek sorunları çözmeye talibiz. Doğru değerleme ve fiyatlandırma, raporlama ve geri bildirim. İnternet ilanları, gazete ilanları, email ve posta yoluyla duyuru, broşür ve bültenler, özel branda ve afiş, profesyonel fotoğraflama, Century21 müşteri datalarına erişim, pazarlık süreci yönetimi, kredi başvuruları ve takibi, tapu ve belediye işlemleri gibi birçok hizmet sunuyoruz. Çünkü zaman ve gayrimenkulün müşterilerimiz için ne kadar önemli olduğunu iyi biliyoruz.”diye konuştu.

İLETİŞİM

Vişne 2 Mah. 4. Cad. No:3 D:5-6 Zekeriyaköy/Sarıyer

Tel: 0545 342 40 60 - 0212 342 40 60

cemcaliş[email protected] - www.c21aci.com

http://www.sariyerposta.com