Emlak sektöründe Sarıyer’de söz sahibi konumuna gelen Remax Ahenk 7. yılını doldurmanın haklı gururunu yaşamaya devam ediyor.


Sarıyer’de emlak sektöründe profesyonel bir yönetim şekli ile hizmet eden için ofis sahibi ve broker Sinem ve Tülin Özüçler, gayrimenkul seçiminde en uygun alternatif ve doğru çözümler sunuyorlar.


Beyaz Bölge’ diye adlandırılan Sarıyer ve Fatih hattında 2010 yılından beri sürekli olarak  “birinci Remax Ofisi’ seçilen Remax Ahenk, açıldığı günden beri sektöründe birçok başarıya imza attı.

remaxRemax Ahenk Gayrimenkul Danışmanı Meral T. Türkan: “Müşterilerimizin ihtiyaçlarını herkesten önce anlayan ve onlara çözümler sunan bir firma olmayı hedefledik. Remax Ahenk ailesi olarak her geçen gün portföylerimiz ile her türlü ihtiyaçınız da çözüm üretmek için sizlerin yanınızdayız. Hayattaki en önemli yatırımlarınızdan biri olan mülkünüzü satarken ya da kiralarken doğru zaman, doğru fiyat ve doğru danışman arıyorsanız bunun adresi ise Remax Ahenk Gayrimenkul” ifadelerini kullandı.

Bilgi Tel: 0212 342 4 342 GSM: 0537 619 00 69

 www.remaxahenk.com – meral. [email protected]