Öğrencilerin eğitim ve kariyer süreçlerine destek olmak amacıyla kurulan Elit Akademi, alanında uzman eğitimci kadrosu, yurt içi ve yurt dışında daha iyi eğitim hedefleyen öğrencilere test hazırlık koçluğu, eğitim kariyer danışmanlığı ve planlama hizmetleri ile Zekeriyaköy’de faaliyetlerini sürdürüyor.

Yurt içi ve yurt dışı eğitim kariyer planlaması konusunda profesyonel danışmanlık sağlayan Elit Akademi, öğrencilere hayallerindeki lise ve üniversitelere ulaşmalarında rehberlik ediyor.

Türkiye’nin geleceğini yetiştiriyor

Eğitimin klasik yapısını aşarak bireyselliği ve bire bir ilgiyi kurumsallaştırarak, öğrenme şekline ve hızına saygılı davranarak, birinci sınıf eğitimi, kalıcı öğrenme modelleri ve güçlü rehberlik desteği ile eğitim hayatlarında öğrencilerin başarıya ulaşmasına destek olan Elit Akademi, Türkiye’nin geleceğini oluşturacak olan genç nesiller yetiştirmeye devam ediyor.

Kişiye özel plan oluşturuluyor

Yurt dışındaki üniversitelerden kabul almak isteyen öğrencilere eğitim danışmanlığının yanı sıra ihtiyaca yönelik SAT, SAT Subject, ACT, AP, IB, TOEFL, IELTS, GMAT, GRE sınavlarına da hazırlık koçluğu hizmeti sunan Elit Akademi, düzenli takip ve destekle, öğrencilerin performansını hedeflenen başarıya ulaşılması için kişiye özel plan oluşturuyor.

Programın belirlenmesine öncülük ediyor

Elit Akademi, yılların tecrübesine sahip eğitim danışmanları ile birlikte pek çok okul ve program alternatifleri içerisinde, öğrencilerin akademik hedefleri, kariyer amaçları, kişisel özellikleri, not ortalaması ve yabancı dil seviyesi gibi kriterlere göre en uygun okul ve programın belirlenmesine öncülük ediyor.

“Öğrenci nasıl öğrenmesi gerektiğini öğreniyor”

Eğitim koçluğu ile ilgili bilgiler veren Elit Akademi’nin Kurucusu Nurettin Demirci, “Öğrenci koçluğunun amacı; öğrenciyi hedefleri doğrultusunda yönlendirmek, motive etmek ve onun bu süreç içinde yaşadığı zorluklarla baş etmesini sağlamaktır. Başarılı bir sporcu koçunun oyuncuları için yaptığı, hedeflere ulaşmada motivasyon odaklı çalışmaları, öğrenci koçu öğrencisi için yapar. Eğitim koçluğunun faydaları öğrenci nasıl öğrenmesi gerektiğini öğreniyor. Bireysel farklılıklara değer verilmesini ve geliştirilmesini sağlar. Öğrencilerin hatırlama, düşünme, problem çözme ve akademik başarısını artırır. Öğrenme yetersizlikleri yerine öğrenme farklılıklarını anlamayı sağlar” dedi.

Uskumruköy Mah. Kilyos Cad. No: 9AE Sarıyer

Tel: 0(212) 356 83 00

GSM: 0(552) 356 83 00

İnstagram: elitakademi

Facebook: elitakademi

Twitter: elitakademi