Döneriyle damaklarda fark yaratan, üstün hizmet anlayışını, hijyeni ve kaliteyi ön planda tutan Oba Döner, Cumhuriyet Mahallesi’nde misafirlerine lezzet şöleni yaşatıyor.

Tecrübeli, donanımlı ve güler yüzlü personeli ile müşteri odaklı hizmet, tavizsiz kalite ve lezzet anlayışı ile konuklarına eşsiz lezzetler sunan Oba Döner, Sarıyer’de kısa sürede fark yaratan mekânlar arasında yer aldı.

“Et döner eksikliği üzerine Oba Döner’i açtık”

Oba Döner ile ilgili bilgiler veren İşletme Sahibi Oğuzhan Gökyıldız, “Aslen Karadenizliyim. Fakat 4 kuşaktır Sarıyer’de yaşıyorum. Komşularımıza daha kaliteli bir hizmet için restaurant açmak istedik. Bu kapsamda Oba Döner’i faaliyete açtık. Bu bölgede kebapçı diye tabir edilen çok sayıda işletme var. Buna rağmen Tarabya’da özellikle et döner üzerine bir eksikliğin olduğunu gördük. Bu yüzden bu nezih işletmemizi açtık” dedi.

Farklı organizasyonlara ev sahipliği yapıyor

Oba Döner’in farklı organizasyonlara da ev sahipliği yaptığını belirten Gökyıldız, “Restaurantımızda 75 kişilik açık, 50 kişilik kapalı alanımız mevcut. İşletmemizde yalnızca yemek değil, aynı zamanda iş toplantıları, doğum günlerine, özel günlere, yemekli-yemeksiz toplantılara ve farklı organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz. Ayrıca Ramazan Ayı’na çok ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Ramazanda boğazı gören bir yerde bahçemizi faaliyete geçireceğiz. İnsanlar oruçlarını hem muhteşem bir manzarada hem de hiçbir fiyat farkı ödemeden açabilecekler. Ailem esnaf kökenli olduğu için vatandaşın halini en iyi anlayanlardan biriyim. Bu yüzden ürünlerimizin fiyat politikaları tamamen vatandaşa endeksli olmuştur” diye konuştu.

“Dönerin içerisinde kıyma bulunmuyor”

“Dönerimiz tamamen kırmızı etten oluşuyor ve içerisinde kesinlikle kıyma bulunmuyor” diyen Gökyıldız, “Etlerimizi çok uzun yıllardır birlikte çalıştığımız, hijyenliğine ve kalitesine güvendiğimiz kasaplardan temin ediyoruz. Bu etler Trakya’nın Edirne yöresinden geliyor. Restaurantımızda da mutfak bölümümüz açık. İşletmemize gelen konuklarımız yiyecekleri ürünlerin yapım aşamasının bire bir içerisinde oluyorlar. Tüketecekleri ürünlerin hangi ortamda ve şartlarda yapıldığına tanık oluyorlar” ifadelerini kullandı.

“Sarıyerlileri ağırlamaktan mutluluk duyarız”

Sarıyerlilere çağrıda bulunan Gökyıldız, “Sarıyerli bir işletme olduğumuz için tüm Sarıyerli komşularımızı Oba Döner’e bekliyoruz. Burada lezzetli ve keyifli bir zaman için gelen misafirlerimizi mekanımızda görmekten büyük bir memnuniyet ve onur duyuyoruz. Aradığınız şey; farklı bir lezzet, eşsiz damak tadı, nezih bir ortam ve huzurlu bir mekan, kalite ve güler yüzlü hizmet ile misafirlerimizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Arabayolu Cad. Dönence Sk. No:2 Tarabyaüstü/Sarıyer

İletişim: 0212 262 12 60

GSM: 0530 946 12 60