Domino’s Pizza’dan, Orta Boy Pizza Alana, Orta Boy Pizza + 1 litre Coca-Cola hediye! Kampanya Orta Boy Efsane ve Cazip Pizzalarda geçerli.
Domino’s Pizza’nın son kampanyasını tanıtan Restaurant Manager Mücahit Cin, ‘Orta Boy Pizza Alana, Orta Boy Pizza + 1 litre Coca-Cola hediye’  kampanyasının Sarıyer, Uskumruköy ve Zekariyaköy şubelerinde başladığını söyledi. Cin, kampanyanın orta boy efsane ve cazip pizzalarda geçerli olduğunu kaydetti.

SARIYER, ZEKARİYAKÖY VE USKUMRUKÖY ŞUBELERİ AKTİF HİZMET VERİYOR

1996 yılında Türkiye'de ilk şubesini Ulus'ta açan Domino's Pizza Türkiye, şu an 480’nin üzerinde şube ile hizmet verdiğini belirten Cin, “Dünya'daki 10 bininci şubeyi Türkiye'de açmanın gururunu taşıyan Domino's Pizza Türkiye, dünyada olduğu gibi Türkiye'de de en yaygın evlere servis pizza zinciri konumundadır. Halen Sarıyer, Zekariyaköy ve Uskumruköy şubeleri aktif şekilde hizmet vermektedir.”dedi.

EVLERE SERVİS ANLAYIŞINI GETİRDİK

Domino's Pizza Türkiye olarak, pizza sektörüne ‘evlere servis’ anlayışını getirerek, sektörde önemli bir yeniliğin öncülüğünü yaptıklarını dile getiren Restaurant Manager Cin, “Geliştirdiğimiz fikirler ve gerçekleştirdiğimiz projelerimiz ile sektörde yol gösterici bir konumdayız. En lezzetli pizzaları hazırlamak için büyük bir tutkuyla çalışıyoruz ve yaptığımız kampanyalarla misafirlerimize çok avantajlı fırsatlar sunuyoruz. Pizzaları en lezzetli anında, 30 dakikada teslim ediyoruz; herhangi bir gecikme durumunda ise ‘Anında Bedava’ garantisi kapsamında siparişteki pizzanın ücretini almıyoruz. Sunduğumuz tüm bu ayrıcalıklarla Türkiye pizza endüstrisine liderlik ediyoruz.”diye konuştu.

 Uskumruköy Domino’s Pizza

Tel : +90 212 202 60 06

 Faks: +90 534 280 40 82

http://www.sariyerposta.com