Balık restoranlarıyla ünlü İstanbul Boğazı, Karadeniz'e has; odun ateşinde pişen Karadeniz pide çeşitleri, yöresel ev yemekleri, organik serpme kahvaltı çeşitleri,  meşhur Çayeli Kuru Fasulye ve Hamsiköy Fırın Sütlaç tatlarıyla müşterilerinin beğenisini kazanan Pileki Pide’ye ilgi büyüyor.


DPP_0127Kısa bir süre önce açılmasında rağmen boğazın en güzel noktasında, geniş salonu ve görkemli manzarasıyla bölgenin seçkin mekânları arasında ilk sıralara girmeyi başaran Pileki Pide, Karadeniz tatlarını ayağınıza getiriyor.

Karadeniz'e; has odun ateşinde pide çeşitleri, yöresel ev yemekleri, organik kahvaltı çeşitleri, mıhlama, Karalâhana Sarması, Hamsi Tava, Hamsili ekmek, Çoban Kavurma, Pilekli Köfte’nin yanı sıra Hamsiköy Fırın Sütlaç ve Laz Böreği ve tatlı çeşitleriyle konuklarının damak zevkine hitap eden Pileki Pide, Sarıyerlilerin ve İstanbulluların yoğun ilgi vazgeçilmez mekanı haline geldi.

Pileki Pide’nin işletmecisi ve Sarıyer’in sevilen simalarından olan Yakup Güngör Mutlu,  konuya ilişkin gazetemize yaptığı açıklamada, “Özellikle Karadeniz yemeklerini doğal malzemelerle aslına uygun şekilde müşterilerimizin beğenisine sunmak, kalite ve hijyenden ödün vermeden müşteri memnuniyetini sağlamak adına kusursuz hizmet anlayışını benimsemektir. Karadeniz Pidesi ve yemekleri ile Pileki Pide ismini markalaştırmak, Sarıyer ilçesinde başladığımız hizmetimizle yine Sarıyer adıyla özdeşleşmek ve yeni açacağımız şubelerimizle öncelikli olarak İstanbul’da Karadeniz kültürünü yaşatmaktır” ifadelerini kullandı.

0212 218 35 81

[email protected]

Büyükdere Mh. Çayırbaşı Cd. No:174

Kat:2 Sarıyer