Uskumruköy’de hizmet veren Köy Pazarı Biga, Çanakkale’nin Biga ilçesinde üretilen kaliteli, lezzetli ve doğal ürünleri Sarıyerliler ile buluşturmaya devam ediyor.

Fasulyeden bibere, salçadan peynire kadar geniş ürün portföyüne sahip olan Köy Pazarı Biga, çağımızın en büyük problemlerinden biri olan katkı maddeli yiyeceklerin aksine doğal ve lezzetli ürünleriyle dikkat çekiyor.

İşletmede satışa sunulan ürünlerin tamamı, tarımda ülkemizin önde gelen illerinden olan Çanakkale’nin Biga ilçesinden özel olarak getiriliyor. Sarıyerliler, ilaçlamanın ve gübre kullanımının olmadığı doğal ürünlere büyük ilgi gösteriyor.

“Doğal ve lezzetli ürünleri Sarıyer’e taşıdık”

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na konuşan işletme sahibi Melis Ak, “İlaçlanmadan, gübre kullanılmadan kendi doğal ortamlarında yetişen ürünleri Sarıyerliler ile buluşturuyoruz. Netice de bu ürünleri kendi bahçemizde yetiştiriyoruz. Bunları şuan da organik olarak üretiyoruz. Açıkçası biz daha çok doğallığını savunuyoruz. Biga’nın en çok eti, peyniri ve salçası meşhur. Biz de o yörenin doğallığını ve lezzetini Sarıyer’e taşıdık. Köy Pazarı Biga’daki birçok ürünün sertifikası bulunuyor. Ancak biz o sertifikaları kullanmak yerine öncelikle kaliteye önem veriyoruz. Ürünlerimizi tadanlar eski lezzeti yakaladıklarında daimi olarak bizleri tercih ediyorlar. Satışa sunduğumuz tüm ürünlerimizin sağlıklı olmasından, kalitesinden ve lezzetinden eminiz. Bu arada en çok peynir çeşitlerimiz, tereyağlarımız, salça ve közlenmiş biberimiz büyük rağbet görüyor” dedi.

“Ürünler zamanına göre yapılıyor”

“El emeği ile yapılan ürünlerin zamanına çok önem veriyoruz” diyen Ak, “Örnek vermek gerekirse çilek reçeli yapacaksak o meyvenin mevsimi olup olmadığını göz önünde bulunduruyoruz. Kullandığımız sebze veya meyvenin tadı ve kokusu yerinde olacak ki ortaya çıkan ürün de bir o kadar lezzetli olsun” ifadelerini kullandı.

“Fiyatlarımızı minimum seviyede tutuyoruz”

Fiyat politikaları ile ilgili bilgiler veren Ak, “Portföyümüzdeki ürünleri kendimiz ürettiğimiz için fiyat konusunda az da olsa fark var. Ancak aşırı yüksek bir fiyat politikası da izlemiyoruz. Amacımız insanların temiz ve doğal gıdaya ulaşmalarını sağlamak. Az önce bahsettiğim sertifika kullanıldığı takdirde insanlar fiyatları yukarıya çekebiliyor. Fakat biz o sertifikaları kullanmadan lezzete öncelik sağlıyoruz. Fiyatı da minimum seviyede tutuyoruz” diye konuştu.

Uskumruköy Arıköy Çarşı No: 2

GSM: 0544 324 94 64

İnstagram: koypazaribiga

Facebook: koypazaribiga