Ürün portföyünde spor ayakkabısından çizmelere, abiye ayakkabıdan çantalara kadar yüzlerce çeşit bulunan Selins Shop, kaliteyi uygun fiyat politikasıyla bir araya getirerek, yerli üretim ürünlerini Sarıyerliler ile buluşturmaya devam ediyor.

Yurtdışından gelen ucuz ve kalitesiz ayakkabılar ayak sağlığını olumsuz etkiliyor. Günlük hayatta kullanılan her türlü ürünü portföyünde barındıran Selins Shop, ayak sağlığından şikayet edenlere yerli üretim ayakkabıları ile çözüm ortağı oluyor.

Hanımlara büyük müjde

Reşitpaşa’da faaliyet gösteren Selins Shop’un sahibi Selin Gündoğdu, “Mağazamıza kendi adımı verdim. Bu yüzden Selins Shop ismini kullandık. Ayrıca hafızada kalıcı olabilecek bir isim olduğu içinde tercih ettik. Bunun yanı sıra ayakkabı shoes olarak değil, mağaza ve dükkan anlamında olmasını arzuladık. Burada farklı konseptler ve ürünler de olacak. Şuan ayakkabı ve çantalarımız var. Kısa süre içerisinde kemeler ve cüzdanlar da gelecek. Fiyat politikamız çok uygun. Bunun en büyük nedeni atölye çıkışlı fiyat ile satış yapmamız. Bu sayede her kesime hitap edebiliyoruz. Çantada ise bu durum biraz daha farklı. Çünkü onların yapım aşaması ve maliyeti biraz daha farklı.” dedi.

Ürünlerin tamamı yerli

“Müşterilerimize sunduğumuz ürünlerin hepsi yerli üretim” Gündoğdu, “Özellikle ayakkabı satın alan bir kişi “ayakkabı kalitesiz mi?”, “rahat mı?”, “ayak sağlığımı bozar mı?” endişesi taşıyor. Bu konuda bize de çok sayıda şikayet geliyor. Mağazamıza geldiklerinde aynı sıkıntıyı yaşayıp yaşamayacaklarını soruyorlar. Bizde kendilerine böyle bir şeyin söz konusu olmayacağını söylüyoruz. Az öncede ifade ettiğim gibi ayakkabılarımızın tamamı yerli üretimdir. Bizim en büyük amacımız yerli üretimi arttırmak ve bizim ülkemizde üretilen eşyaların kullanılmasını sağlamak. Piyasada çok fazla yabancı üretim var. Yurtdışından daha az maliyetli fakat daha az kaliteli ürünler getiriliyor. Ancak biz daha güzel ve kaliteli ürünleri kendi hammaddemiz ile üretebiliriz. Biz de bunu hedefliyoruz” diye konuştu.

Tuncay Artun Cad. No:81/A Reşitpaşa

Whatsapp: 0505 970 40 91

İnstagram: @Selinsshop