Dünyayı kasıp kavuran ve on binlerce insanın ölümüne neden olan Covid-19 salgınına karşı Sarıyer Posta Gazetesi'nde 3. kez dezenfekte çalışması gerçekleştirildi. Bu kapsamda Sarıyer Belediyesi'ne bağlı özel ekip gazetemizde büyük bir titizlikle çalışma yaptı.

Sarıyer Belediyesi corona virüs için aldığı önlemleri sıklaştırdı. Tüm dünyaya yayılan ve Türkiye'de de tespit edilen korona virüse karşı ülke genelinde olduğu gibi ilçedeki tedbirler de artırıldı. Bu kapsamda Sarıyer'deki işletmeler aralıksız dezenfekte ediliyor.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Sarıyer’de bulunan hizmet noktalarını, ibadethaneler, okul, sağlık ocakları, Kur’an kursları, minibüsler, park ve yeşil alanların ardından ilçedeki basın kuruluşlarının ofislerinde de hummalı bir dezenfekte çalışması gerçekleştiriliyor. Sarıyer Posta Gazetesi’nde de 3. kez detaylı bir çalışma yapıldı.

PEHLİVANOĞLU'NDAN SARIYER BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, "Dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye'de corona virüs salgınından etkilendi. Sarıyer Belediyesi de virüse karşı aldığı önlemler kapsamında gazetemizde 3. kez dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Bu kapsamda Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'e, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Nadir Günday ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. El birliği ile bu zorlu süreci atlatacağız" ifadelerini kullandı.

SONUÇLAR NEGATİF ÇIKMIŞTI

Geçtiğimiz haftalarda Sarıyer İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı corona testinden geçen ve tüm sonuçların negatif çıktığı Sarıyer Posta Gazetesi, salgına karşı önlemlerini almaya devam ediyor.

ÇEVRE DÜKKANLAR DA DEZENFEKTE EDİLDİ

Dezenfekte ekipleri, gazetemizdeki çalışmanın ardından Levent Pehlivanoğlu'nun ricası üzerine çevredeki dükkanları da uygulama yaptı. Esnaf, uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirirken, ekiplere teşekkür etti.

BENZER HABER: SARIYER POSTA’DA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI

HABER LİNKİ: https://www.sariyerposta.com/yasam/sariyer-postada-dezenfekte-calismasi-h61047.html

SARIYER POSTA GAZETESİ