Sarıyer Belediyesi, dünyayı kasıp kavuran corona virüse karşı Sarıyer Posta Gazetesi’nde özel ekip tarafından büyük bir titizlikle dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Sarıyer Belediyesi corona virüs için aldığı önlemleri sıklaştırdı. Tüm dünyaya yayılan ve Türkiye'de de tespit edilen korona virüse karşı ülke genelinde olduğu gibi ilçedeki tedbirler de artırıldı.

GAZETEMİZDE DETAYLI ÇALIŞMA

Sarıyer’de bulunan hizmet noktalarını, ibadethaneler, okul, sağlık ocakları, Kur’an kursları, minibüsler, park ve yeşil alanların ardından ilçedeki basın kuruluşlarının ofislerinde de hummalı bir dezenfekte çalışması gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Sarıyer Posta Gazetesi’nde detaylı bir çalışma yapıldı.

PEHLİVANOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR MESAJI

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, "Dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye'de de corona virüsü can alıyor. Sarıyer Belediyesi'de virüse karşı aldığı önlemler kapsamında gazetemizde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Bu yüzden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'e ve emeği geçen tüm ekiplere teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu zor günleri hep birlikte aşacağız" ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA