İstanbul'un gözde yaşam sitesi Maslak Mashattan'da '2022 Yaz Partisi' gerçekleşti. Katılımın yoğun etkinlikte, site sakinleri Velver Grubu ile müzik dolu bir gece yaşadı.

Maslak Mashattan Site Yönetimi ve Massport'un organizasyonunda gerçekleştirilen Yaza Meraba Partisi’ne etkinliğe; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Maslak Mahalle Muhtarı Aslı Nalbant Bütüner ve Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu katıldı.

"YAPACAĞIMIZ ORGANİZASYONLARI BİLDİRECEĞİZ"

Yaz’a Merhaba Partisi’nin açılış konuşmasını yapan Maslak Mashattan Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Öksüz, “Sıkıntılı günlerini geride bırakıp yaz sezonunda bir dizi etkinlerle ile bir araya gelmek istiyoruz. Site yönetimi olarak hizmetlerimizin dışında, çeşitlik aktivitelerle birbirimizi daha iyi tanıma, arkadaşlık ve dostluğun devamını sağlamak amacıyla etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Öksüz, " 1453 Sitesi'nde Dünya Çocuk Akademisi Yaz Okulu Sahibi Murat Didin Hocamızın çok kapsamlı organizasyonu ile çocuklara basketbol ve birçok aktivite ile sportif faaliyetlerimiz devam ediyor. Bunların dışında site bünyesinde tavla turnuvaları da düzenleyeceğiz" diye konuştu