Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanlığı, 23-26 Nisan tarihleri arasında uygulanan sokağa çıkma yasağı boyunca yüzlerce Sarıyerlilerin ekmek ve su ihtiyacını karşılarken, ülkemizin geleceği olan çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamayı da ihmal etmedi.

Türkiye topyekün corona virüs salgını ile mücadele ederken, Kızılay Sarıyer Şube Başkanlığı da dışarıya çıkamayan Sarıyerliler için ‘Evde Kal, Sarıyer’de Kızılay Var ’sloganıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kızılay Sarıyer, sokağa çıkma yasağının bulunduğu 4 gün boyunca Ferahevler, Cumhuriyet, Derbent, Darüşşafaka ve PTT Evleri’nde yaklaşık 4 bin 500 ekmek ile su dağıttı.

KIZILAY GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Kızılay Sarıyer Şube Başkanı Fatih Türk, Kızılay Sarıyer Şube Koordinatörü Aslıhan Eğilmez ve mahalle muhtarlarının öncülüğünde gerçekleşen yardımlar kapsamında yüzlerce Sarıyerliye ekmek dağıtıldı. Corona virüse karşı alınan önlemler kapsamında uygulanan yasak nedeniyle evlerinden dışarıya çıkamayan Sarıyerlilerin ekmek ihtiyacını karşılayan Kızılay Sarıyer, yine gönülleri fethetti.

ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Sarıyerlilere ekmek ve su yardımı yapan Kızılay Sarıyer Şube Başkanlığı, çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da kutladı. Gümüşdere, Kısırkaya ve Pınar Mahallelerinde miniklere Türk Bayrağı ve çeşitli hediyeler dağıtan iyilik çınarı, çocukların yüzünü güldürdü.

BENZER HABER: KIZILAY SARIYER GÖNÜLLERİ FETHETMEYE DEVAM EDİYOR

HABER LİNKİ: https://www.sariyerposta.com/yasam/kizilay-sariyer-gonulleri-fethetmeye-devam-ediyor-h61220.html

SARIYER POSTA GAZETESİ