Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, AK Parti İstanbul İl Başkanlığının "Yüz Yüze 100 Gün" projesi çerçevesinde Sarıyer'e konuk oldu.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığının başlatmış olduğu "Yüz Yüze 100 Gün" projesi çerçevesinde AK Partili ilçe belediye başkanları Sarıyer İlçe Başkanlığı'nda bir araya geldi. Programa İstanbul'daki AK Partili en genç başkan olan Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir de katıldı.

Programın ardından Özdemir, sokakta karşılaştığı mahalle sakinleriyle selamlaşıp hal hatır sordu. Esnaf ziyaretinde bulunan Özdemir, sohbet edip onların istek ve önerilerini not aldı. Daha sonra yeni doğan bebekleri evlerinde ziyaret eden Özdemir, Aileleri tebrik ederek Yiğit Talha ve Uraz Ege isimli bebekler için de mutlu ve sağlıklı bir yaşam dileğinde bulundu.

Konukseverliğinden dolayı Sarıyer halkına teşekkür eden Özdemir, "İstanbul'da gönüllere sefer düzenlemeye ve burada yaşayanların sesine kulak vermeye devam ediyoruz. Vatandaşlarla uzaktan değil yüz yüze iletişim kuruyoruz. Bugün de Sarıyerli hemşehrilerimiz bizi güler yüz ve büyük bir ilgiyle karşıladılar. Çocuğundan yaşlısına kadar toplumun her kesimiyle sohbet ettik. Onları dinledik sonra da 20 yıllık gurur tablosu olan çalışmalarımızı baz alarak 2023 Türkiye'si hedeflerimizi anlattık. Ziyaretlerimizin çok bereketli geçtiğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.