Yeşil ile mavinin kucaklaştığı Kalender Tepe’de bulunan Zala Bahçe, manzarası ve lezzetli menüsü ile konuklarını ağırlarken, misafirlerine güler yüzlü hizmet anlayışıyla hizmet veriyor.

Nezih mekan, konuklarına kuş sesleri eşliğinde lezzetli saatler sunarken, Boğaz manzarası eşliğinde keyifli anlar yaşamalarına olanak sağlıyor.

Geniş ve lezzetli menü

Zala Bahçe’nin menüsü ile ilgili bilgiler veren İşletme Müdürü Aydın Demir, “Menümüzde bulunan 35 çeşit kahvaltı ve ızgara başta olmak üzere et ürünlerinde oldukça iddialıyız. Kaliteye ve lezzete verdiğimiz önemin yanı sıra bizim için sunum ve güler yüzlü hizmet de çok önemli. Menümüzdeki tüm ürünlerimizi tavsiye ediyorum. Ancak özellikle köftemiz çok rağbet görüyor. Biz hazır köfte kesinlikle kullanmıyoruz. Bunların yanı sıra kendi üretimimiz olan sucukta da iddialıyız” dedi.

Farklı organizasyonlara ev sahipliği yapıyor

Farklı organizasyonlara da ev sahipliği yaptıklarını söyleyen Demir, “Misafirlerimiz buraya sadece yemek için değil, aynı zamanda şirket yemekleri, lansmanlar ve özel günlerini kutlamak için de geliyor. Özellikle çocukların doğum günü organizasyonlarına ev sahipliği yapıyoruz. Burada doğum gününü kutlayan çocuklar aynı zamanda oyun parkımızda doyasıya eğleniyorlar. Bu sayede anne ve babalar da çocuklarına göz kulak olabiliyor” ifadelerini kullandı.

“Birçok sosyal donatı alanı bulunuyor”

 Demir, “İstanbul’un yoğunluğundan, iş ve günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyen İstanbulluları, muhteşem manzara ve doğa eşliğinde ağırlıyoruz. İşletmemizde çocuk oyun parkı, nargile salonu, şark köşesi ve birçok sosyal donatı alanı bulunuyor” diye konuştu.

“Güvenlik seviyesi en üst düzeyde”

Demir, sözlerini şöyle sürdürdü: “Zala Bahçe, Bağlar Mevkii’nde faaliyetlerini sürdürüyor. Buraya gelmek isteyen İstanbullular, Maslak üzerinden kolaylıkla ulaşım sağlayabilir. Ayrıca Yeniköy’den de yukarıya çıkabilirler. Burası Kalender Tepe olarak da biliniyor. Herkesin bilmediği ancak kolaylıkla gelinebilen bir bölgedeyiz. Ayrıca Huber Köşkü’nün yanındayız. Bu yüzden güvenlik de en üst düzeyde. Herhangi bir problemin yaşanması da söz konusu olamaz.”

“Olmazsa olmazımız konuklarımızın memnuniyeti”

Fiyat politikaları hakkında konuşan Demir, şunları söyledi: “Zala Bahçe olarak misyonumuz konuklarımızı uygun fiyat politikası ve en iyi şekilde ağırlamak. Her ne kadar kalite ve lezzette iddialı olsak da fiyat konusunda bir o kadar da stabiliz. Bizim olmazsa olmazımız konuklarımızın memnuniyetidir.”

Atadan Sk. No:22 Sarıyer

Rezervasyon: 0212 262 61 44

İletişim: 0552 279 90 34

İnstagram: zalabahce

Facebook: zala.bahce

www.zalabahce.com