Sarıyer Mehmet İpgin İlkokulu'nun e twinning koordinatörü Arzu Öncü 'nün "Renkler Ülkesi" projesi, eğitimde fark yaratmaya devam ediyor. Öncü 'nün "Think play Learn" projesi ise Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazandı.

Yaptığı projelerle, eğitimde işbirliğini ve hem Türkiye hem de diğer ülkelerdeki okullar ile iletişim kurarak proje tabanlı eğitimi benimsemiş, pedagojik yenilikleri takip eden, yeni dünya düzenine uyum içerisinde çalışıp kendini sürekli yenilemeyi hedefleyen Öncü, Avrupa ülkeleriyle okul ortaklığının kurulması, okullar arası ulusal ve uluslararası iletişim ve işbirliğini sağlamayı amaçlayan İşbirlikçi öğrenme projesi olan eTwinning projesi için çalışmalar yürütüyor.

Başarılı öğrenciler yetişiyor

Öncü'nün "Renkler Ülkesi" adlı e twinning projesi, eğitimde fark yaratan bir ilke imza atarak, öğrencilerin  tüm yeteneklerini ortaya çıkarıyor. Okulda gerek yetenek gerekse akademik yönden üstün başarılı öğrenciler yetişiyor.

Eğitimde kalite artıyor

Sarıyer'in en eski okulları arasında yer alan Mehmet İpgin İlkokulu'nun müdiresi İlknur Altun, eğitime tüm imkanlarıyla destek verirken, 'Mutlu öğretmen, mutlu öğrenci ve  mutlu okul' mottosuyla eğitim veriyor. Bu sayede Beste yapan, e book  yazan, sanatsal ve sportif faaliyetlerde ödüller kazanan öğrenciler ile eğitimde giderek kalite artıyor.

SARIYER POSTA