Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Gökan Zeybek, partisinin Bahçeköy Mahalle Temsilciliği tarafından yardıma muhtaç vatandaşlar için Çarşamba günleri kurulan Dayanışma Köşesini ziyaret ederek, çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı ve CHP Bahçeköy Mahalle Temsilciliği tarafından corona virüs salgını nedeniyle zor günler geçiren ve temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan Sarıyerliler için başlatılan Dayanışma Köşesi, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

“DAYANIŞMA DUYGUSUNUN BAHÇEKÖY’DE YANSIMASIDIR”

Gökan Zeybek’in Dayanışma Köşesi ziyaretinde, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, Bahçeköy Kemer Mahalle Muhtarı Fulya Bayram, Bahçeköy Yeni Mahalle Muhtarı Erdoğan Kavraz ve CHP Sarıyer İlçe yönetimi eşlik etti. Çalışmalar ile ilgili de bilgiler alan Zeybek, şu açıklamaları yaptı: “Pazarda alışverişini yapan yurttaşlarımız, Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı ve CHP Bahçeköy Mahalle Temsilciliği koordinesinde düzenlenen Dayanışma Köşesi’ne gelerek ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırılmak üzere aldıkları ürünlerin bir kısmını buraya bırakıyor. Öncelikle bu anlamlı projeye imza atan herkese teşekkür ediyorum. Zor zamanlar geçiren ve yardıma muhtaç olan vatandaşlarımız buraya gelerek ihtiyaçlarını temin edebilirler. Aslında bu durum Türk Milleti’nin dayanışma duygusunun Sarıyer ve Bahçeköy’de yansımasıdır. Bu iyilik furyasının tüm Türkiye’ye yayılmasını temenni ediyorum. Biz büyük bir milletimiz ve bu zorlu süreci de dayanışma içerisinde aşacağımıza inanıyorum.”

SARIYER POSTA GAZETESİ