Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi nedeniyle ülkemizde bir kez daha online eğitime geçildi. Maddi durumu yetersiz olan öğrencilerin derslerden geri kalmaması için kolları sıvayan Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Sarıyer Şubesi, evlerinde uzaktan eğitim gören öğrencilere tablet hediye etti.

Yalnızca Sarıyer'de değil, Türkiye'de ve yurt dışında yardıma muhtaç insanlara elini uzatan Türkiye Diyanet Vakfı Sarıyer Şubesi, temel yaşam malzemelerinden Afganistan ve Senegal’e su kuyusu yardımına kadar birçok sosyal sorumluluk projesine imza attı. TDV Sarıyer bu kez Sarıyerli öğrencilerin yüzünü güldürdü.

"DAYANIŞMA İÇERİSİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Türkiye Diyanet Vakfı Sarıyer Şubesi Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen tablet dağıtımında öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Konuyla ilgili açıklama yapan TDV Sarıyer, şu ifadeleri kullandı: "Türkiye Diyanet Vakfı Sarıyer Şubesi Gençlik Merkezi'mizde öğrencilerimize tablet hediye etti. Küresel salgın döneminde toplumun her kesiminden kardeşlerimizle dayanışma içerisinde olmaya devam edeceğiz."

SARIYER POSTA GAZETESİ