İstinye Mahalle Muhtarı Recep Alkan, Zekeriyaköy Mahalle Muhtarı Semra Özkaya, Garipçe Muhtarı Elvan Ateş Aslan, Kısırkaya Muhtarı Nurcan Kocaer, Demirciköy Muhtarı Nebahat Kurt İmamoğlu ve Rumeli Feneri Muhtarı Serkan Gerçek, İSKİ Atıksu Daire Başkanı Mahmut Kahraman'ı makamında ziyaret ederek, mahallelerdeki altyapı sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Sarıyer'in en büyük problemlerinden biri hiç kuşkusuz altyapı. Özellikle yoğun yağmur sonrası kanalizasyonlar taşıp, ev ve iş yerlerini su basıyor.

YETKİLİLERE TALEPLERİNİ İLETTİLER

Samimi bir ortamda gerçekleşene görüşmede mahallelerindeki altyapı sorunlarını dile getiren muhtarlar, yetkililere taleplerini iletti. İstanbul genelinde olduğu gibi Sarıyer'de de çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade eden İSKİ Atıksu Daire Başkanı Mahmut Kahraman, istekleri ve önerileri dikkate alacaklarını ifade etti.

PROJELERLE İLGİLİ SUNUM YAPILDI

Ziyarette Gümüşdere Atıksu Arıtma Tesisi, ilçenin mevcut atıksu kanalizasyon durumu ve Sarıyer'de yapımı planlanan atıksu kollektör -tünel-şebeke hatları ile ilgili sunum yapıldı.

SARIYER POSTA GAZETESİ