Emirgan Ahmet Celalettin Paşa Camii İmamı Osman Kurtulan’dan yine güldüren bir paylaşım geldi. İmam Kurtulan, düzenlenecek yarışmada birinci olacak çocuklara verilecek ödülleri ilginç bir yöntem ile duyurdu.

Sarıyer’in sevilen simalarından İmam Osman Kurtulan, yine çok konuşulacak bir olaya imza attı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kurtulan’ın düzenlenecek yarışmada ödül olarak verilecek bisikletleri ilginç bir yöntem ile açıkladı.

Kurtulan’dan gençlere çağrı

Yaptığı paylaşımda cami içerisinde bisiklet bindiği gözüken Kurtulan’ın bu fotoğrafları görenlere tebessüm ettirdi. Kurtulan, ayrıca şu mesajı da paylaştı: “Ahmet Celalettin Paşa Cami’mizde Yaz Kur’an kursuna katılan ve kayıtlı olan 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz arasından sınava katılan, yarışma sonunda birinci olan erkek ve kız öğrencileri birer bisiklet hediye kazanmış olacaklardır. İkinciye 300 TL ve üçüncüye 200 TL para ödülü verilecektir. Şartlarımız özellikle devamlılık. İkincisi yapılacak sınavda başarılı olmak. Temel dini bilgiler, Peygamberimizin hayatı, genel kültür vs. konularından sorular gelecek. Hadi sevgili öğrenciler henüz geç kalmış sayılmazsınız. Gel kursumuza sen de kaydını yaptır. Bekliyorum şimdiden basarılar. Emeği geçenlerden Rabbim razı olsun.”

SARIYER POSTA