Sarıyer Galatasaray Futbol Okulu’nda eğitim gören ‘özel çocuklar’, Keçiörengücü maçına hazırlanan Sarıyer’in Yusuf Ziya Öniş Stadı’ndaki antrenmanını ziyaret ederek, zorlu müsabaka öncesi takıma büyük moral verdi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 31. haftasında Keçiörengücü ile karşılaşacak olan Sarıyer’in antrenmanda sürpriz konukları vardı. Sarıyer Galatasaray Futbol Okulu’nun özel çocukları, lacivert beyazlı ekibin teknik heyetini ve oyuncularını ziyaret ederek, başarılar dilediler. Minikler, Sarıyer Teknik Direktörü Serdar Bozkurt’a çiçek takdim etti. Çocuklar ziyaretten dolayı büyük mutluluk yaşarken, Sarıyer kalesine penaltı atmayı da ihmal etmediler. Anlamlı ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Sarıyer Galatasaray Futbol Okulu’ndan anlamlı ziyaret

Etkinlik ile ilgili Sarıyer Posta’ya özel açıklamalarda bulunan Sarıyer Galatasaray Futbol Okulu Bölge Koordinatörü Ferhat Can, “Öncelikle Sarıyer yönetimine, teknik heyetine ve futbolcularına göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum. Sarıyer Galatasaray Futbol Okulu olarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Spor okulu adına çocuklarımızı Galatasaray forması altında bir etkinlik altında bir araya getiriyoruz. Buradaki amacımız, çocukların ekip çalışmalarına ayak uydurabilmelerini sağlamak. Bunun yanı sıra sportif faaliyetleri de yapmalarını amaçlıyoruz. Ayrıca gerçekleştirdiğimiz ziyarette ‘özel çocukların’ toplumsal hayata entegre olmalarını hedefledik” dedi.

Bozkurt teşekkür etti

Sarıyer Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Zorlu Keçiörengücü maçına hazırlanırken, bu ziyaret hem bize hem oyuncularımıza büyük moral oldu. Bu anlamlı etkinlikte katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Çok eğlenceli anlar yaşadık” ifadelerini kullandı.