Elazığ’da dün akşam saat 20.55’te yaşanan deprem sonrası yardım kampanyaları başladı. Bu kapsamda Sarıyerli muhtarlar, İstanbul Muhtarlar Federasyonu tarafından başlatılan ‘Her evden bir battaniye’ isimli kampanya kapsamında toplanacak yardımları deprem bölgesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara gönderecek.

Türkiye, dün akşam Elazığ'dan gelen deprem haberiyle sarsıldı. Özellikle Elazığ ve Malatya’da yaşanan sarsıntılar nedeniyle toplam 20 kişi hayatını kaybetti. Ülke genelinde yaşanan olaylar büyük üzüntü yaratırken, Sarıyer’den anlamlı bir destek geldi.

İstanbul Muhtarlar Federasyonu tarafından başlatılan ‘Her evden bir battaniye’ kampanyası kapsamında destek olmak isteyen Sarıyerliler, yardım ürünlerini 26 Ocak Pazar günü (yarın) saat 18.00’a kadar mahalle muhtarlıklarını bırakabilir.

YARDIMLAR MUHTARLIKLARDA TOPLANACAK

Konuyla ilgili açıklama yapan Sarıyer Merkez Mahalle Muhtarı Sinan Yüksel, “Elazığ ve çevre illerde meydana gelen deprem sebebiyle “Her evden bir battaniye” kampanyası başlatıldı. Milletimizin yaşadığı bu zor günde mağdur vatandaşlarımıza desteklerinizi bekliyoruz. Yardımlar mahallelerin muhtarlık binalarında toplanacak. Tüm vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve yaralılarımıza acil şifalar dilerim” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA