Sarıyer’de bir otomobil kırmızı ışıkta bekleyen başka bir araca çarpması sonucu 1'İ hamile 7 kişi yaralandı. Araçta sıkışan hamile kadın, ekiplerin yoğun uğraşları sonucu güçlükle kurtarıldı.

Kaza, Maslak Büyükdere Caddesi Levent istikameti yönünde meydana geldi. İddiaya göre, kırmızı ışıkta bekleyen otomobile, başka bir araç arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle hareket eden araba, yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara çarptı. 7 kişinin yaralandığı kazanın ardından kırmızı ışıktaki araca çarpan otomobilin sürücüsü kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Kazayı gören vatandaşların bazıları yaralılara yardım etmeye çalışırken, bazıları ise sağlık, polis ve itfaiye ekiplerini aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri caddede önlem alırken, sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. İtfaiye ekipleri ise otomobilde sıkışan yaralıları kurtarmak için çalışma başlattı. Ekiplerin yoğun uğraşları sonucu yaralılar sıkıştıkları yerden güçlükle çıkarıldı.

POLİS ŞÜPHELİYİ ARIYOR

Bir süre boyunca tek şeritten devam eden trafik, ekiplerinin araçları yerinden kaldırmasın ardından normale döndü. Polis ekipleri, kazaya sebebiyet verdiği düşünülen ve kaçan sürücüyü aramak için çalışmalara başladı.

SARIYER POSTA