Sarıyer Yeni Mahalle Karakütük Sokak'taki bir binanın çatı katında bilinmeyen sebeple çıkan yangında yaralanan olmazken, büyük maddi hasar meydana geldi.

Yangın mahalline çok sayıda itfaiye ve ambulans gönderilirken, sahilden de yangın söndürme aracı müdahale etti. Yangın yoğun uğraşlar sonrası kontrol altına alındı. Yangına müdahele eden itfaiye erlerinden bazıları yoğun dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, çıkan yangın sonrası sosyal medya Twitter hesabından geçmiş olsun dileklerinde bulunarak şu mesajı paylaştı.

“Yeni Mahalle Karakütük Sokak'taki bir binanın çatı katında oluşan yangından dolayı etkilenen vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun diliyorum. Yangına çevreye sıçramadan müdahale edilmesi ve can kaybının olmaması bir nebze içimize su serpti. Hepimize bir kez daha geçmiş olsun.”

Yaşanan yangın olayının ardından konuşan Yenimahalle Muhtarı Ahmet Çınar, "Mahallemiz çok büyük bir tehlikeyi atlattı. Çok şükür can kaybı olmadan söndürüldü. hepimize geçmiş olsun" dedi.

SARİYER POSTA GAZETESİ