Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer  İlçe Örgütü’nün sevilen simalarından Agop Baltayan, corona virüs salgınından dolayı bugün sabah saatlerinde 43 yaşında hayatını kaybetti. Baltayan’ın vefat haberi ailesini ve partilileri derinden üzdü.

Dünya genelinde binlerce insanın ölümüne neden olan corona virüsü Sarıyer’de bir can daha aldı. Siyasetin sevilen isimlerinden Agop Baltayan salgın nedeniyle hayata veda etti. 2014 yerel seçimlerinde Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan Baltayan, bir süredir corona virüs tedavisi gördüğü İstinye Devlet Hastanesi’nde sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

“VEFAT HABERİ HEPİMİZİ DERİNDEN ÜZDÜ”

Baltayan’ın vefatının ardından Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, “Agop Baltayan’ın tedavi sürecini yakından takip ediyorduk. Kendisi partilimiz olmasının yanı sıra çok dürüst ve iyi bir insandı. Vefat haberi hepimizi derinden üzdü. Öncelikle ailesinin, partimizin ve tüm sevenlerinin başı sağolsun” ifadelerini kullandı.

YALINKILIÇ’TAN SARIYERLİLERE ÇAĞRI

“Bu zorlu süreçte tüm Sarıyerlilere çağrıda bulunmak istiyorum” Yalınkılıç, “Tüm vatandaşlarımızı kendisini korumaya ve evde kalmaya bir kez daha davet ediyorum. İstanbul ülkemiz açısında bu salgının merkezi konumunda. Sadece kendimizi değil, aynı zamanda çevremizdekileri ve sevdiklerimizi de düşünmeliyiz. Kurallara ve tavsiyelere uymalıyız. Ben de çok ihtiyaç halinde gerekli önlemlerimi alıp dışarıya çıkıyorum. Yolumuz uzun ve zorlu ancak bu işin de üstesinden geleceğiz” ifadelerini kullandı.

Sarıyer Posta Gazetesi olarak CHP Sarıyer ilçe üyesi ve Yeniköy’ün en eski ailelerinden olan Agop Baltayan’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.