Sarıyer Posta Gazetesi olarak birçok kez gündeme getirdiğimiz Tarabya ve İstinye Marinalarının çevresinde yaşanan deniz kirliliği giderek artmaya devam ediyor. Vatandaşlar, ortaya çıkan görüntülere büyük tepki gösteriyor.

Sarıyer'de, sahil ve marinalardaki çevre kirliliği görenleri üzüyor. Vatandaşlar, denizlere çöp atanlara büyük tepki gösterirken, sosyal medya üzerinden İBB'yi de yeteri kadar temizlik çalışması yapmadığı gerekçesiyle eleştiriyor.

"DUY SESİMİZİ, GÖR BU HALLERİ İBB"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, İBB'ye tepki göstererek şu ifadeleri kullandı: " Yine deniz, yine kirlilik. Önce kirletene, sonra da görevi olup da temizlemeyene yuh olsun. Artık yeter! Duy sesimizi, gör bu halleri İBB. İstinye Marina'daki arkadaşlar ne yaparlar? Daha evvel çalışan deniz temizleme ekipleri neredeler? Sarıyer Belediyesi'nin işi olup olmadığını bilmiyorum ama büyük şehre hiç mi haber veremezsiniz? Tabi sizin Sarıyer ile ilgili gündeminiz olmadığı için bu ayki meclisi bile iptal edebiliyorsunuz. Bunlar gündem değil mi? EY Sarıyer, geleceğin ipotek altına alındı biliyor musun?"

SARIYER POSTA GAZETESİ