Sarıyer İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ‘Kardeşlik Kupası’ futbol turnuvası sona erdi. Turnuvada fair play öne çıktı.

Sarıyer’de faaliyet gösteren yaz Kur’an kursları arasında düzenlenen futbol turnuvasında ‘Kardeşlik Kupası’ sahibini buldu.

Şampiyon belli oldu

Ferahevler Mahallesi’ndeki Sarıyer Belediyesi Şehit Topçu Üsteğmen Uğur Taşçı Spor Tesisleri’nde oynanan final maçında Osman Kabil Cami öğrencileri ile Mekke Nur Cami öğrencileri karşı karşıya geldi. Müsabakayı Mekke Nur Cami öğrencileri kazanarak şampiyonluğa ulaştı.

“Sarıyer’e yakışır bir final oldu”

Sarıyer İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu’nun da takip ettiği final maçı, büyük çekişmeye sahne oldu. Karşılaşma sonunda dereceye giren takımlar ödüllerini aldı. Turnuva ile ilgili açıklamalarda bulunan Kadıoğlu, “Futbolun İstanbul’daki merkezlerinden olan Sarıyer'e yakışır bir final oldu. Çocuklarımız hırslarından ağladılar. Osman Kabil Cami öğrencileri ile Mekke Nur Cami öğrencileri arasında oynan maçı Mekke Nur Cami öğrencileri kazandı. Kardeşliğe vesile oldukları için öğrencilerimizi, velilerimizi, din görevlilerimizi ve gençlik koordinatörlüğümüzü tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA