İletişim Tel: 0212 218 25 15

Sarıyer genelindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vererek, eğitimlerine katkıda bulunan Sarıyer Lisesi Mezunları Derneği, 2021 - 2022 öğretim yılında iki dönem halinde verilecek olan bursların birinci yarıyıl ödemelerine başladı.

1991 yılında kurulan ve Semiray Tezcan Tozan'ın başkanlığını yaptığı Sarıyer Lisesi Mezunları Derneği, 456 üyesi ile Sarıyer'in en büyük dernekleri arasında yer alıyor. Yaptığı çalışmalar ve edindiği misyon ile birçok STK'dan farklı olan dernek, lise ve üniversite öğrencilerine burs imkanı sağlıyor.

Öğrencilerin yüzünü güldürüyor

Her yıl yaklaşık 100 lise ve üniversite öğrencisine burs veren Sarıyer Lisesi Mezunları Derneği, yeni eğitim ve öğretim yılında da gençlerin yüzünü güldürecek.

Hem para kazanıyorlar hem tecrübe ediniyorlar

Dernek Başkanı Semiray Tezcan Tozan'ın verdiği bilgilere göre, lise öğrencilerine 1200 TL, üniversite öğrencilerine ise bin 1800 TL burs veriliyor. Tozan, "Derneğimiz işletmesi Beyaz Park Liseliler Çay Bahçesi hali hazırda Sarıyer Vehbi Koç Vakfı Anadolu Meslek Lisesi  9 öğrencisinin ve ayrıca 4 üniversite öğrencisinin de görev yaptığı bir işletme olarak hizmet vermeye devam ediyor. Bu sayede hem pandemi ortamında bile öğrenci burslarımızın devamlılığı sağlanıyor, hem de öğrenciler tecrübe ediniyor" ifadelerini kullandı.

Sarıyer Lisesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu

Semiray Tezcan Tozan

Şerife Ekinci

Arzu Kıroğlu

Filiz Öztürk

Süheyla Arzu Abay

Şevki Akarçay

İrfan Terzi

SARIYER POSTA