Sarıyerliler, sürpriz bir karar ile İzmir Selçuk İlçe Müftülüğü görevine atanan Sarıyer İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu'nun ilçedeki görevine devam etmesi ve atama kararının geri çekilmesine ilişkin talepte bulunuyor.

2016 yılında Fethiye İlçe Müftülüğü'nden Sarıyer'e atanan Oğuzhan Kadıoğlu, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ve hayata geçirdiği çalışmalar ile takdir toplamıştı. Sarıyer tarihinin en başarılı müftüleri arasında gösterilen Kadıoğlu'na Sarıyerlilerden destek geldi.

"SARIYER'DE YAPACAK DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR"

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na konuşan Müftü Kadıoğlu, "Öncelikle Sarıyer'deki görevime devam etmem konusunda ilçe genelinde büyük bir destek oluştu. Bu anlamda destek veren ve gerekli makamlara girişimlerde bulunan tüm Sarıyerlilere şahsım ve müftülüğüm adına teşekkür ediyorum. Sarıyer'de yapacak daha çok işimiz var. Dolayısıyla Sarıyer için hayal ettiğimiz önemli ve güzel projelerimiz var. Hep birlikte inşallah Sarıyer'e kalıcı eserler kazandırmaya devam ederiz" dedi.

SARIYER POSTA GAZETESİ