İşyerinde çalışan D.B. isimli kadının eşi ve akrabası tarafından Sarıyer'de ormanlık bir alana götürülerek silah zoruyla 150 bin lira değerinde senet imzalayan ve bu senet karşılığında notere giderek aracını devretme zorunda kalan bir kişinin ihbarı üzerine şüphelilere operasyon düzenlendi.

Arnavutköy'de Ü.A., isimli esnaf 10 Haziran Perşembe günü polise giderek, işyerinde çalışan D.B. isimli kadının eşi S.N. ve akrabası olan M.Ö. ile iş yerine gelerek kendisinden tehditle 50 bin lira aldıklarını söyledi. Ü.A., daha sonra da şüphelilerin kendisine Sarıyer'de ormanlık alana götürerek silah zoruyla 150 bin lira değerinde senet imzalattığını ve bu senet karşılığında notere giderek aracını S.D. isimli şüpheliye devrettiğini belirterek, şikayetçi oldu. Polis ekipleri bunun üzerine harekete geçti.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

6 farklı adrese yönelik düzenlenen operasyon da 2'si kadın toplam 5 şüpheli gözaltına alındı. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen 5 şüpheliden, D.B., S.A., ve S.D., serbest bırakılırken, M.Ö., ve S.N., tutuklandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ